Survivor bitti sohbete devam

amin teşekkür ederim...yaptı demin:1:sevindim valla,evet 1 aydır başladık azar azar,cevabınız için teşekkür ederim,bir daha olmaz inşallah...olursada dediklerinizi denicem

Rica ederim yapmış sonunda aferin ona :nazar:muz vermeyin ama daha çok zorlanır..

Kuru kayısı filan varsa hoşaf olarakta içirebilirsiniz yumuşatır içini..

Rica ederim yapmış sonunda aferin ona :nazar:muz vermeyin ama daha çok zorlanır..

Kuru kayısı filan varsa hoşaf olarakta içirebilirsiniz yumuşatır içini..

ilk başta sadece elma püresi vermiştim,elma kayısı suyu denedik,birde 4 5 kaşık kabak havuç patates püresi,2 gündür elma muz püresi verdim,ben mamada veriyorum ayrıca onun için yavaş yavaş başlamak istedim:44:

ilk başta sadece elma püresi vermiştim,elma kayısı suyu denedik,birde 4 5 kaşık kabak havuç patates püresi,2 gündür elma muz püresi verdim,ben mamada veriyorum ayrıca onun için yavaş yavaş başlamak istedim:44:

Anne sütü yeterli gelmeyebilir bu aylarda ek gıdalara geçmek lazım aslında,gerçi çoğu doktor anne sütü diyor ama bazende yetmiyor işte..Herşeyin tadını alması lazım şimdi yoksa sonradan yemiyorlar..Sebze zaten çok faydalı yiyorsa ne güzel..

Benim dışarı çıkmam lazım kolay gelsin size sormak istediğiniz birley olursa yine severek yardımcı olmaya çalışırım :34:

Anne sütü yeterli gelmeyebilir bu aylarda ek gıdalara geçmek lazım aslında,gerçi çoğu doktor anne sütü diyor ama bazende yetmiyor işte..Herşeyin tadını alması lazım şimdi yoksa sonradan yemiyorlar..Sebze zaten çok faydalı yiyorsa ne güzel..

Benim dışarı çıkmam lazım kolay gelsin size sormak istediğiniz birley olursa yine severek yardımcı olmaya çalışırım :34:

çok teşekkür ederim..

doktorlar 6 ay sadece anne sütü diyor ama bana göre yanlış.sadece anne sütü alan bebekler ek gıdaya geçmek istemiyor.tadını bilmedikleri için sonradan yemiyorlar.uzun süre sadece anne sütü alanlar uzun süre çiğnemeye bile geçmiyorlar.bir kaç tanıdığımın çocuğu 2,5 yaşında bi,le herşeyi püre şeklinde yiyorlar.bana göre 4 aydan sonra bebek masaya alışmalı.az az yemeklerin tadına baktırılmalı ki alışsın:34:

ayy bu cevher nasıl tatlı bişey:17::17::17::17:

benimki duymasın:27::27::27:

gerçi ben saklamam söylerim beğendiğim yani tv de görüp beğendiğim insanları gck oluyo ama neyse:27::27: onun da beğendikleri var sonuçta ben bişey diyo muyum:27::27::27:

saçları,yüzü:nazar::nazar::nazar:

maşallah diyorum.çok güzel ve kendine has:31::31:

ayy bu cevher nasıl tatlı bişey:17::17::17::17:

benimki duymasın:27::27::27:

gerçi ben saklamam söylerim beğendiğim yani tv de görüp beğendiğim insanları gck oluyo ama neyse:27::27: onun da beğendikleri var sonuçta ben bişey diyo muyum:27::27::27:

saçları,yüzü:nazar::nazar::nazar:

maşallah diyorum.çok güzel ve kendine has:31::31:

Şekerim bence Cevher gay :44: Yani bana öyle geldi hareketleri,konuşması filan :8:

Şekerim bence Cevher gay :44: Yani bana öyle geldi hareketleri,konuşması filan :8:

yok cnm yaaa ben hiç öyle bişey sezmedimm :27::27: hep izliyorum.normal bi erkek bence

gay olsa ben anlarım ki yani daha önce aaa evt bunda bişeyler var dediklerimin hepsi öyle çıktı .. yok hiç sanmıyorum

yanılmam bu konuda:34::34::34:

14145v201204012310370889915.flv.jpg

ayyy saçlara bak oynayasım geliyo..:17::17::17:

çok tatlı bi o kadar da komik olmuş:9:

hasan da maşallah izbandut gibi:15::15::15:

evet evet güzel olmuş...:9::9:
aayy ben korkuyorum ondan kükremesi felan korkunç...:30::30::30:
karısına kızdığı zamanda kükrüyodur..

gülümm nerelerdesin...:26:
konuşamadık bugün seninle ..:54:

Back
X