• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

bugun survivor gunu belki giremem ama aksama gelirim yorumlamaya INSALLAH gorusuruz kizlaar...yarin ve pazartesi full time buradayim ama :1::1:
bugun esim evde pcyi vermez bana :52:

bende öleyim,sokağa bile çıkmıyorum,gidilicek bi yerde yok zaten

Aynen benimde. Hic kimsem yok burda cunki bi kac arkadasim var onlarinda kaynanasi var cocugu var iste.. Esim hep yanimda olsa hic calismada ben dizine yatsam o bana baksa hep :31: sonrada aclikta olsek beraber :60:

Aynen benimde. Hic kimsem yok burda cunki bi kac arkadasim var onlarinda kaynanasi var cocugu var iste.. Esim hep yanimda olsa hic calismada ben dizine yatsam o bana baksa hep :31: sonrada aclikta olsek beraber :60:

ilahi kız güldürdün beni:1:benimde bir tek akrabam bile yok,kaynanalı arkadaşlarım bile yok:37:sadreden derviş muradına eremiş ama :32:

gençlik göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor ya,daha 18 yaşımı dün gibi hatırlıyorum..hep büyümek isterdim al şimdi büyüdümde noldu

Evet bir anda gelip geciyor ne oldugunu anlayamadan iste omrumuzden 1 gun daha gitti :31:
Hayat hic bir zaman bizim sandigimiz gibi tozpembe degilmis. Ve hayat gercekten cok acimasiz adaletsiz..

Kızlar ya hangileriniz evli , bende çoluk çocuğa karışmak istiyorum minumum 3 yıl var 25 olcam norml bir yaş tabi ki ama çocuk doğunca 28 olcam genç anne olmak isterdimm :D

Kızlar ya hangileriniz evli , bende çoluk çocuğa karışmak istiyorum minumum 3 yıl var 25 olcam norml bir yaş tabi ki ama çocuk doğunca 28 olcam genç anne olmak isterdimm :D

Ben evliyim bende genc anne olmak isterim canim ama olmuyor bakalim olucakmi onumuzdeki senelerde :31:
28 yas o kadar da ileri bir yas degil bence.. Benim esim 28 oldu bugun ama kendini yasli hissediyor baba olamiycam sanirim genc yasta diyor :5: bende uzuluyorum

Ben evliyim bende genc anne olmak isterim canim ama olmuyor bakalim olucakmi onumuzdeki senelerde :31:
28 yas o kadar da ileri bir yas degil bence.. Benim esim 28 oldu bugun ama kendini yasli hissediyor baba olamiycam sanirim genc yasta diyor :5: bende uzuluyorum

Canım benim yaaaa Allah bir an önce bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsinn inşallah :16:
Sen kaç yaşındasın bu arada ?

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlarrrrrrr mervesiz ilk survıvor haftası yupppiiiii:52::27:
ada resmen temizlenmiş :24:
bu akşam yarışma olacak mı????

Çok şükr gitti yahuu o şeytan.
Almeda da sanki Merve varmış gibi davrandı o d kendine gelir hiç değilse.

Back
X