Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çıkıyorum canlarım ya annemle konuşacağım ütü yapacağım bide gömlekler birikmiş valla![]()
selammm ablacimmmm ben fenerliyim malesef sevinemiyecegimSelamlarrrrr hanımlarrhaftaya şampiyon biziz ona göree
kupayı biz alacaz haydi bastır haydı bastır cimbom
![]()
Tiwim senin bu sevincinde geçen sene Fener şampiyon olduğunu sanmıştı ya 2 saniyeliğine ona döndü![]()
Selamlarrrrr hanımlarrhaftaya şampiyon biziz ona göree
kupayı biz alacaz haydi bastır haydı bastır cimbom
![]()
Asıl sen fenevli olduğun için konuşmaa ezik Fenevbahçeli suss suss konuşma hahahhaselammm ablacimmmm ben fenerliyim malesef sevinemiyecegim
fenerliyim kizim sus konusma![]()
Asıl sen fenevli olduğun için konuşmaa ezik Fenevbahçeli suss suss konuşma hahahha![]()
selammm ablacimmmm ben fenerliyim malesef sevinemiyecegim
fenerliyim kizim sus konusma![]()
Vealeykümselam ayy hadi bakalım İnşallah![]()
Görüşürüz,kendine iyi bak
Kolay gelsin
selam kızlarr, araya bi cevap yazıp kaçacağımproje yazıyorum da
az önce yemek yerken izledim bizimkilerin şarkıcı konuğu gelmişti, çok üzüldüm ya karınları aç ama doğru düzgün yiyemediler
bari onlar yemek yerken gelmeseydi adam![]()
selam twitimmmmmbiz sevinelim bu sefer demiiiiii
İnşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kupa bizimdirrrrr bu sene![]()
Şu çalan salsa parçanın adını bilen varmıı
ya ben bişeye dikkat ettim Almeda dioki bir tane atasözü var seviyorum diye ama alttan okuyormus gibi...hatta sonunda yan gel yat osman diyince kendisi kopuyor osman kim gibi bir laf ediyor...galiba Acun bunlara yazılı metinleri okutuyor..gerçi önemli değil ama ilgi mi çekti sadece...
adam var diye nazik yediler yoksa saldirirlardi
sevininnn canim hak eden kazansin tabiki![]()