Ödül falan yoktu değil mi ?
hayir ama belki ileriki bolumlerde olur :26::26:
neyse kizlar simdilik kaciyorum ben hayirli aksamlar...
Nihat'la Serhat kaldı Sms e. Muhtemelen Serhat veda eden taraf olacak. Gönüllüler Nihat'ı hem güçlü olduğu için hemde kendilerine uzak gördükleri için sectiler. Oysa Nihat'ın yapısı öyle. İnşallah Nihat kalır adada. Mustafa Topaloğlu nunda Nihat'la alakalı olarak , aslında yarışmalarda cokta başarılı degildi cümlesi hiç yakışmadı kendisine. Bicok ödülü ünlüler Nihat sayesinde aldı bence.
Almeda merve için ne dedi kızlar ya ?
son yarismalarda nihat cokta basarili degildi bence hem oyunu kendisi icinde kazaniyordu kendi iclerinde olmasa belkide bu kadar caba gostermezdi kazanmak icin herkes ellerinden geleni yapiyor fakat nihat guclu ve kazaniyor diger taraftada hasan oyle yani demekki nihat cok kalp kiriyorki boyle bahsediliyor...Nihat'la Serhat kaldı Sms e. Muhtemelen Serhat veda eden taraf olacak. Gönüllüler Nihat'ı hem güçlü olduğu için hemde kendilerine uzak gördükleri için sectiler. Oysa Nihat'ın yapısı öyle. İnşallah Nihat kalır adada. Mustafa Topaloğlu nunda Nihat'la alakalı olarak , aslında yarışmalarda cokta başarılı degildi cümlesi hiç yakışmadı kendisine. Bicok ödülü ünlüler Nihat sayesinde aldı bence.
mustafa topaloğlu ne dedi öyle ya serhat giderse ağlarım ama nihat giderse ağlamam diyee...
ayyy çok sinir oldum benim için mustafa t. bitmiştirrr daha da davosa gelmemmmm
hic belli olmaz banada serhat gider gibi geliyor ama gitmezse sevinirim..
nedenmis kimse kimseyi sevmek zorunda degil bencede nihat gitsin serhat kalsin...
sevmek zorunda demedim ki zaten..
Aynenn....Serhatın bişey becerdiği yok valla kazandımmıda bağrıyor bişey yapmış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?