• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

Nihat'la Serhat kaldı Sms e. Muhtemelen Serhat veda eden taraf olacak. Gönüllüler Nihat'ı hem güçlü olduğu için hemde kendilerine uzak gördükleri için sectiler. Oysa Nihat'ın yapısı öyle. İnşallah Nihat kalır adada. Mustafa Topaloğlu nunda Nihat'la alakalı olarak , aslında yarışmalarda cokta başarılı degildi cümlesi hiç yakışmadı kendisine. Bicok ödülü ünlüler Nihat sayesinde aldı bence.

Nihat'la Serhat kaldı Sms e. Muhtemelen Serhat veda eden taraf olacak. Gönüllüler Nihat'ı hem güçlü olduğu için hemde kendilerine uzak gördükleri için sectiler. Oysa Nihat'ın yapısı öyle. İnşallah Nihat kalır adada. Mustafa Topaloğlu nunda Nihat'la alakalı olarak , aslında yarışmalarda cokta başarılı degildi cümlesi hiç yakışmadı kendisine. Bicok ödülü ünlüler Nihat sayesinde aldı bence.

yanlis anlamissin mustafa topaloglunu. dediki, nihat yarismalarda cok basarli, fakat ic dünyamizda öyle degil..
yani adada hic bisey yapmiyor, veya uyum saglamiyor manasinda dedi..
herkes nihati tanidigi icin nihata oy verecektir, zaten serhat cok antipatik bana görede..
alp favorim :16: ünlülerin arasindaki samimiyet sicaklik bana daha yakin geliyor..
ama gönüllülerde bu sicakligi hic hissedemedim, her ne kadar biz daha bagliyiz demis olsalarda..

bu hafta giden olmaz birleşme var düşüncesiyle bakmadım neler olmuş öyleee :52: nihatın adı nasıl çıkar yaa şoktayım :52: serhat gider umarım

mustafa topaloğlu ne dedi öyle ya serhat giderse ağlarım ama nihat giderse ağlamam diyee...:52:
ayyy çok sinir oldum benim için mustafa t. bitmiştirrr daha da davosa gelmemmmm :19:

son yarismalarda nihat cokta basarili degildi bence hem oyunu kendisi icinde kazaniyordu kendi iclerinde olmasa belkide bu kadar caba gostermezdi kazanmak icin herkes ellerinden geleni yapiyor fakat nihat guclu ve kazaniyor diger taraftada hasan oyle yani demekki nihat cok kalp kiriyorki boyle bahsediliyor...
mustafa topaloğlu ne dedi öyle ya serhat giderse ağlarım ama nihat giderse ağlamam diyee...:52:
ayyy çok sinir oldum benim için mustafa t. bitmiştirrr daha da davosa gelmemmmm :19:

nedenmis kimse kimseyi sevmek zorunda degil bencede nihat gitsin serhat kalsin...

Nihat zaten havalanmıştı epey valla ama Serhat gider büyük ihtimalle

hic belli olmaz banada serhat gider gibi geliyor ama gitmezse sevinirim..:24:

Back
X