• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

günaydınnn kızlar dün akşam geç saatlerde izledim bi bildiğim nihat ağlarken anlatmıştı ama isim vermemişti benim arkadaşlarım beni kötüleyerek onlara anlatmış en çok buna bozuldum demişti
bende alpten şüphelendim en başından izleyemedim merak ettim

günaydınnn kızlar dün akşam geç saatlerde izledim bi bildiğim nihat ağlarken anlatmıştı ama isim vermemişti benim arkadaşlarım beni kötüleyerek onlara anlatmış en çok buna bozuldum demişti
bende alpten şüphelendim en başından izleyemedim merak ettim

evet herşey o sinsi alpin başından çıktı ne gıcıkmış yaaa nihat beyefendiliğiyle herlesi büyülüyo zateeen :23:

merhaba arkadaslar nasılsınız günaydınnnn

dün survivor neredeyse hiç izleyemedim...

alp ortalığı karıstırdı demişsiniz ne yaptı onu kacırdıııım merak ettim yazar mısınız :17:

Günaydın kızlar...

Ben izledim ama misafirlikte hiçbir şey anlayamadım...Alp neden karıştırdı ortalığı :26::26::26:

selam kızlar...
alp gönüllüler adaya ilk geldiğinde onlarla konuşmuş ve bu adanın huzuruna bozan 2 kişi var biri nihat diğeri almeda demiş bunları doldurmuş sanırım..
konuştuğu anı göremedim ben yada göstermemişte olabilirler..

Günaydın kızlar...

Ben izledim ama misafirlikte hiçbir şey anlayamadım...Alp neden karıştırdı ortalığı :26::26::26:

bilmiyorum tatlım ama merak ettim vınn üzerinden bağlandığım için sitedeki videolara da bakamıyorum cok yavas cünkü yüklenmesi falan öğrenirsen yazar mısın

selam kızlar...
alp gönüllüler adaya ilk geldiğinde onlarla konuşmuş ve bu adanın huzuruna bozan 2 kişi var biri nihat diğeri almeda demiş bunları doldurmuş sanırım..

vay anasını su alp'in yatığına bak helesi... beklemezdim bu kadarını ondan

selam kızlar...

bilmiyorum tatlım ama merak ettim vınn üzerinden bağlandığım için sitedeki videolara da bakamıyorum cok yavas cünkü yüklenmesi falan öğrenirsen yazar mısın

Peki Nihatın ismini kimler yazmış...Bu hafta hiç izleyemedim ya :52::52::52:

günaydın:34: alpten hiç beklemezdim böyle birşey hangi arada derede gönüllülerin aklına girmiş anlamadım:53:
serhatın gideceği belliydi iyi oldu,bir sekilde elenecekti
nihat cok hırslandı artık dokunulmazlık alsın insallah,eşimi bebeğimi özledim diyince koptum ya yazık:43:
mustafa abi süper cok tatlı bir insan cok sevdim onu:16:

desenize asıl survivor bundan sonra baslıcak :)

valla bakalım görücez neler olacak..
ama bence almeda ve nihat artık yanlız değiller hasan ve cevherin yanında duruyorlar genelde onlar bir grup
begüm,hayim,anıl,mustafa ve alp bir grup olabilir diye düşünüyorum...bilemiyorum..:31:

evet herşey o sinsi alpin başından çıktı ne gıcıkmış yaaa nihat beyefendiliğiyle herlesi büyülüyo zateeen :23:

ayy deme kızzzz o bakışlar konuşmalarrrr:16::16::16::16::16::16:
yaa evet alp hangi ara gönüllülerin aklını çeldi valla şaştım yaa:44::44::44:

valla severdim bende onu ama gıcık oldum akşam..:22:

bende gıcık oldummm

kızlar ben artık kaçar... biraz işlerim var sonra da arkadasıma gidicem. bugun belki giremem bir daha nete. yarın nasipse görüsürüz cok öptümmm:54::54::54::54::54::54:

:40::40::40: Bende gıcık oldum şu an hadi doldurdun milleti sen de yaz bari nihatı

birde diyor biz önceden birbirimize destek olmaya karar verdik diye o yüzden seni yazıyorum diyor..:22:
bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak çok merak ediyorum...:24:

Back
X