Survivor bitti sohbete devam

Herkese merhaba bizde eşimle survıvor takipçisiyiz.Alp ve hasan favorim fakat dün akşamki cevher ve serhatın alp hakkında söyledikleri doğrumu bilmiyorum çünkü böyle bir video izlemedik yani alp in nihat ve almedayı düşünün konseyde gibi yönlendirici bir konuşması olmuşmudur bilemiyoruz.Olmuşsa eğer hoş olmamış... Olmamışsa serhatın milleti gitmeden önce alp lere karşı doldurup nihatçı olmasıda tutarsız bir karakter olduğunu gösterir diye düşünüyorum...

selammm kizlar nasilsinnniz,
rüzgar gülü gecmis olsun canim sen bir doktora git bence...

asicim bebisede gecmis olsun umarim onemli birsey degildir

koskoca adamı ağllattıklarına üzülüyorum,tamam işin ucunda pra var ama..nihat adanın huzurunu kaçırıcak ne yaptı ki??ben survıvorı başından beri izliyorum hiçbir olumsuzluğunu görmedim açıkçası...kendi halinde,sessiz sakin bir insan,buzdolabı ödülü geldiğinde alpin dediklerine şaşırmıştım hatta...her seferinde kendine daha fazla parçalar alıyor falan dedi..bilmiyorum hakeden kazansın....merhaba tiwiciğim nasılsın

İyiyiz,seni sormalı
Geç geldin bugün ?
gec geldimm erken gidecem artik cok takilmak istemiyorum internette

merhaba canim iyilik seni sormali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…