- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
herkes nerde yaaaaa :44: kimse kalmamış
Ben burdayımama kimse yazmıyor
![]()
ben geldim,mutfakta yemek yapıyoduk kızımla,offline olmuş kendiliğinden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes nerde yaaaaa :44: kimse kalmamış
Ben burdayımama kimse yazmıyor
![]()
ooooooooo ana kız ne pişirdinizben geldim,mutfakta yemek yapıyoduk kızımla,offline olmuş kendiliğinden![]()
ooooooooo ana kız ne pişirdinizbende ogluşumla dışarı çıktık cok yorulmuş daha arabada uyudu hala uyuyo
ama gece uyumuyo yine 2 gündür![]()
ah canım sendemi tek kaldın benim gibi
ben geldim,mutfakta yemek yapıyoduk kızımla,offline olmuş kendiliğinden![]()
niye uyumuyorki acaba,bi sıkıntısı vardır mutlaka:26:
iki aydır tedavi görüyo (pipisi) yüzünden yapışıkmış 2 gündür doktora götürcem eşimin işileri bi bitmedi
evet herşey o sinsi alpin başından çıktı ne gıcıkmış yaaa nihat beyefendiliğiyle herlesi büyülüyo zateeen![]()
estalmus avatarın çok güzel yaaa![]()
thanks baby
senin avatardaki sıpanın da o gözlerini bi elime geçirsem varya
oy yirim onu ben yaa![]()
selammm kizlar nasilsinnniz,
rüzgar gülü gecmis olsun canim sen bir doktora git bence...
asicim bebisede gecmis olsun umarim onemli birsey degildir![]()
gec geldimm erken gidecem artik cok takilmak istemiyorum internetteİyiyiz,seni sormalı
Geç geldin bugün ?
koskoca adamı ağllattıklarına üzülüyorum,tamam işin ucunda pra var ama..nihat adanın huzurunu kaçırıcak ne yaptı ki??ben survıvorı başından beri izliyorum hiçbir olumsuzluğunu görmedim açıkçası...kendi halinde,sessiz sakin bir insan,buzdolabı ödülü geldiğinde alpin dediklerine şaşırmıştım hatta...her seferinde kendine daha fazla parçalar alıyor falan dedi..bilmiyorum hakeden kazansın....merhaba tiwiciğimnasılsın