Ya bu hafta hiç bakamadımneler oldu biri bana kısaca özetleyenilirmi:26:
Kısaca özetliyecek olursak serhat elendi başka bişey olmadı onun haricinde
Mustafa topaloglunun eşi mektup yazmış o kızdan uzak dur diyeNedese olsa haklı kadın bu hafta süreki yanyanaydılar almedayla
birde kizlar survivorun bu yangin haberi televizyon haberindede cikti orda yarismacilarin kaldigi otel yandi gibi seyler yaziyordu ne yani yarismacilar oteldemi kaliyor :26::26:
Ödül oyunu varmış kazanan ailelerin den gelen mektupları okuyacakmış bugün tv diyordu gazeteci eşiyle konuşmuş öyle yazdını söledi o kızdan uzak dur yazmış bizzat eşi demiş gazeteciyeBide gecen sene yaşlı bi kadın vardı ünlülerde ilk elenen o demiş sarhoşken sokak ortasındsa konuşmuş aslında biz gündüz adadayız geceleri otele gidiyoruz diye gecen sene çıkmıştı böle bişey
o kizdan uzak dur mu dedi :26::26:ben oyle birsey duymadim sadece saclariyla ilgili seyler soylemisti:26::26:
birde kizlar survivorun bu yangin haberi televizyon haberindede cikti orda yarismacilarin kaldigi otel yandi gibi seyler yaziyordu ne yani yarismacilar oteldemi kaliyor :26::26:
hangi gazeteciye demis :26:valla bende supheye dustum simdi yarismacilarin kaldigi otel yandi deyince dedim yarismacilar oteldemi kaliyor yani
o kizdan uzak dur mu dedi :26::26:ben oyle birsey duymadim sadece saclariyla ilgili seyler soylemisti:26::26:
hangi gazeteciye demis :26:valla bende supheye dustum simdi yarismacilarin kaldigi otel yandi deyince dedim yarismacilar oteldemi kaliyor yani
düşünsenize erkeklerin sakalı uzuyor ama bayanların kaşları, bacak kılları hiç uzamıyor.
yağmurda ıslanıp üşüyecekler, sıcakta kavrulacaklar ve düzgün beslenemeyip vitaminsiz kalacaklar ama hiç hasta olmayacaklar.. bu işte bir gariplik yok mu sizce de?
sadece çekimler için "kendi yaptıkları" barakalarda duruyorlarmış, çekim haricinde ise otellerde kalıyorlarmış. ünlüler bölüm başına 40 bin tl alıyormuş, yani açlık, dışarıda uyumak falan hepsi yalan, hikaye.. gerçek olan tek şey yarışmalarmış..
hatta duyduğuma göre almedanın sevgilisi "sergen yalçın" geçenlerde o adaya gitmiş.... sevgilisiyle görüşmek için.
bugün bi arkadaş anlattı bunları, o da tvlerde kamera arkasında çalışan bir tanıdığından öğrenmiş bunları.
Bende okumuştum biyerde öle bişey aslında oralar hep otelmiş yukardan cekim yapılırsa görünürmüş ve hep tatil yapılıyomuş oralarda sahilde yani kalabalıkmış yani
oh valla ne güzel :26:
Ben şöle düşünüyorum mesela mustafa topaloglu kaç yaşında adam nasıl dayancak açlıga hiçmi tansiyonu şekeri bi saglık problemi yok yani o yaşta yani normal bi insan bile yemek yemediği zaman başı agrıyo kan şekeri düşüyo falan filan ama bunlar 3 gün açız diyolar
doğru aslında haklısın acaba sadece akşamları mı yemiyor ki acaba ne bileyim :26:[/QUOTEValla hem o sıcakta aç kalıp hemde yarışmak düşünülcek bişey deil adam çatlar yaama hüngür hüngür ağlamalarıda garip yani.Bide sergen yalçınla almeda sevgilimiymiş oda garip
nasil meraklandinsa ayni mesaji 3 kere atmissinbende duymadım valla iyice meraklandırdı beni
:44::44::44:meraklandım bende şimdi vallaa:44::44:
düşünsenize erkeklerin sakalı uzuyor ama bayanların kaşları, bacak kılları hiç uzamıyor.
yağmurda ıslanıp üşüyecekler, sıcakta kavrulacaklar ve düzgün beslenemeyip vitaminsiz kalacaklar ama hiç hasta olmayacaklar.. bu işte bir gariplik yok mu sizce de?
sadece çekimler için "kendi yaptıkları" barakalarda duruyorlarmış, çekim haricinde ise otellerde kalıyorlarmış. ünlüler bölüm başına 40 bin tl alıyormuş, yani açlık, dışarıda uyumak falan hepsi yalan, hikaye.. gerçek olan tek şey yarışmalarmış..
hatta duyduğuma göre almedanın sevgilisi "sergen yalçın" geçenlerde o adaya gitmiş.... sevgilisiyle görüşmek için.
bugün bi arkadaş anlattı bunları, o da tvlerde kamera arkasında çalışan bir tanıdığından öğrenmiş bunları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?