Survivor bitti sohbete devam

cok ciddiyim

cafedesinizde sen burayami takiliyorsun bide filmmi izliyorsun esin napiyor bu sirada yoksa ikinizinde elinde pc cafeyimi isgal ettiniz de kalkin gidin evinize

evettt cafeyi işgal ettikkkk heheee ya bizim evde net nyok eşimde çok sıkılıyor bide bugün benim doğum günüm güzel bi gün yaşadık yemeğe falan gittik sonrada internete gidelim dedik bende annemlerle webden görüştüm baktım kore filmleri bana bakıyor dayanamadım açtım izliyorummm
bu arada kaç kilosun :26:

cok ciddiyim

cafedesinizde sen burayami takiliyorsun bide filmmi izliyorsun esin napiyor bu sirada yoksa ikinizinde elinde pc cafeyimi isgal ettiniz de kalkin gidin evinize

evettt cafeyi işgal ettikkkk heheee ya bizim evde net nyok eşimde çok sıkılıyor bide bugün benim doğum günüm güzel bi gün yaşadık yemeğe falan gittik sonrada internete gidelim dedik bende annemlerle webden görüştüm baktım kore filmleri bana bakıyor dayanamadım açtım izliyorummm

cok ciddiyim

eşimde arabalara bakıyor araba hastası

cok ciddiyim

eşimde arabalara bakıyor araba hastası

isgalcilerr

ben 161 boylarinda 48 49 kilodayim

Almedayle futbolcu Sergen birlikte mi ?
Anlamadım ben o kısmı

öyle duyduk , adaya gitmiş almedayı ziyarete.. tabi bunlar da bizim duyduklarımız. bunun doğruluğu konusunda bişey diyemem ama survivorun kandırmaca ve aldatmaca olduğu kesin...

ne diyecek acun; evet herşey sahte ve sizi aldatıyoruz mu diyecek. tabi bizi inandırmak için elinden geleni yapar, ünlüleri zayıflatmak, onları ağlatmak çok mu zor, bu ünlülerin "format gereği" yapmayacağı iş yoktur arkadaşlar, adamların ekmek kapısı bu..

Serhatın gitmeden önce yaptıklarını görünce inş. o gider dedim adada kaldığı sürece onunla bununla gizli gizli konuşup milleti ufaktan ufaktan kışkırtacaktı yoksa nihat zaten patlamaya hazır bomba gibi serhat adam gibi karşılarına çıkıp konuşacaktı yada susacaktı car car car bir ona bir buna uyuz etti beni iyiki gitti.Nihatında hala gerçekleri göremeyip saf saf oturuşları beni deli ediyor.Bunca zaman en çok alp ten duydum birlik olalım takım olalım diye halbuki bunu en çok nihat söylemeli ve sazı eline almalıydı.Ne zamanki adalar birleşme yoluna yaklaştı baktım nihat hiç yanlarına gitmediği alplere yaklaşmaya şakalaşmaya ve birleşme öncesi takım olalım demeye başladı.Sonrada arkadaşlarım arkamdan bunları yaptı artık gönüllüler benim arkadaşım demeye durdu.Çok geç kaldı nihat çoook... Ağırlığını koyamadı bir türlü....

Yahu bu sergen hani şu muhteşem yüzyıldaki prenses rolündeki kızla değil miydi?

ondan ayrilmis 1 ay sonra almedayla sevgili olmuslar almedanin simdiye kadar hic sevgilisi olmamis sergen almedanin ilk sevgilisiymis adam 40 yasinda almeda 20

bunlar daldan dala konan kuş gibi.. dün prensese uçuyordu kuş, bugün de adalara doğru uçuşa geçmiş :)

ondan ayrilmis 1 ay sonra almedayla sevgili olmuslar almedanin simdiye kadar hic sevgilisi olmamis sergen almedanin ilk sevgilisiymis adam 40 yasinda almeda 20

Sergende bir evlensin artık ya..... hepte güzel bayanları buluyor ne hikmetse...

Acun sağolsun o zaman
Ne ara tanışmışlar acaba
Ailesi nasıl izin veriyo Almedanın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…