cok ciddiyim
cafedesinizde sen burayami takiliyorsun bide filmmi izliyorsun esin napiyor bu sirada yoksa ikinizinde elinde pc cafeyimi isgal ettiniz de kalkin gidin evinize
cok ciddiyim
cafedesinizde sen burayami takiliyorsun bide filmmi izliyorsun esin napiyor bu sirada yoksa ikinizinde elinde pc cafeyimi isgal ettiniz de kalkin gidin evinize
cok ciddiyim
cok ciddiyim
evettt cafeyi işgal ettikkkk heheee ya bizim evde net nyok eşimde çok sıkılıyor bide bugün benim doğum günüm güzel bi gün yaşadık yemeğe falan gittik sonrada internete gidelim dedik bende annemlerle webden görüştüm baktım kore filmleri bana bakıyor dayanamadım açtım izliyorummm
bu arada kaç kilosun :26:
Almedayle futbolcu Sergen birlikte mi ?
Anlamadım ben o kısmı
selam kizlar
alpin söylediklerini biri paylasmis ya , üyenin ismine bakmadim ama
alp gercekten hep stratejik düsünüyor farkindaysaniz..
yarin birgün biiz birbirimizi yazmak zorunda kalacagiz falan..
simdiden bunu düsünüyor ve söylüyor..
anil ise öyle bisey olmaz insallah dedi, mustafaa topalogluda..
onlar olmasin diyorken, alpin düsüncelere bak..
ben serhatin herkese duygu sömürüsü yapip gitmesini hic tavsip etmedim..
herkese melek gibi davran ondan sonrada adadan gittiginde onlari pisman et yazdiklarina..
mecburdu herkes birini yazmaya..
düsünmeye basladim ben artik, acaba aglayan herkes gercekten mi agliyor ?:26:
yoksa oy toplamak icin mi ?
hasan serhat gitti diye agladi, cünkü serhat onu aglatti o duruma düsürdü.. o gözyaslari kesinlikle ictendi
google dan almeda-sergen aşkı diye arama yapın, aşk haberleri çıkıyor..
Yahu bu sergen hani şu muhteşem yüzyıldaki prenses rolündeki kızla değil miydi?
bunlar daldan dala konan kuş gibi.. dün prensese uçuyordu kuş, bugün de adalara doğru uçuşa geçmiş :)
ondan ayrilmis 1 ay sonra almedayla sevgili olmuslar almedanin simdiye kadar hic sevgilisi olmamis sergen almedanin ilk sevgilisiymis adam 40 yasinda almeda 20
Sergende bir evlensin artık ya..... hepte güzel bayanları buluyor ne hikmetse...
selammm canim hosgeldin
hoşbuldum kuşumnaber ceza bitmiş hayırdır ne olmuştu:26:
bi konu vardida orda konu disi mesaj attim diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?