• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

Estalmus nere gidiyon gııı
gİTME annem yaa özleyecem seni bakkk:54:

selam herkese; kısa bir yorum yapıp çıkıyorum:3:

nihatı yazanlara kıl oldum ve çok üzüldüm.ama haklılıar tabi adam güçlü kalacak ilk 4 de hatta kalacak ilk ikiye bence:9:

hemen mesaj yolladım nihata,gercek survıvorcu olduk he eşimle:60:

oh gitmedi bundan sonra adam akıllı yazamazlar nihatı..alp çok sinsi biri bence sevimlilik ayaklarında gönüllüleri kumpaza getirdi:60:

ula nihat sayesinde çogu oyunları aldınız ayıp be .nankörler..bu bir yarışma güce bakmalısınız:6: nihat insani yönden zayıfmış güya mustafa bey öyel diyor..sana yama olmaya gelmedi ki nihat:20:

nihat alır inş..ünlüler içinden ..:40:

benden bu kadar:34:

selam herkese; kısa bir yorum yapıp çıkıyorum:3:

nihatı yazanlara kıl oldum ve çok üzüldüm.ama haklılıar tabi adam güçlü kalacak ilk 4 de hatta kalacak ilk ikiye bence:9:

hemen mesaj yolladım nihata,gercek survıvorcu olduk he eşimle:60:

oh gitmedi bundan sonra adam akıllı yazamazlar nihatı..alp çok sinsi biri bence sevimlilik ayaklarında gönüllüleri kumpaza getirdi:60:

ula nihat sayesinde çogu oyunları aldınız ayıp be .nankörler..bu bir yarışma güce bakmalısınız:6: nihat insani yönden zayıfmış güya mustafa bey öyel diyor..sana yama olmaya gelmedi ki nihat:20:

nihat alır inş..ünlüler içinden ..:40:

benden bu kadar:34:

höytttt mustafa emmime laf yok nihat sogukki antipati duyuyorlar neden baskasi degilde nihat demekki var biseyleri:32:

Back
X