Survivor bitti sohbete devam

birde başıma gece bulaşıkları yıkamak çıktı şimdi:18:bazen bırakıyodum mecburen,hayatta bırakmam artık

evet odul oyununda oyle olacakmis kesin nihat hasan cevher begum almeda olabilir digerleride diger taraf olabilir :26:

dosya kopyalama gibi bişeymi demek...:26:

yok kıs anlatmam artık sen çok tırsıyon beli..

anlat yahu aksama kadar unuturum ben

günaydın canım,iyiyim adıma sen nasılsınben fragmanı göremedim hiç,zaten adada grup olmuşlardı öyle olsun daha iyi

babamlar bir gün köylerine gitmişlerdi arkadaşlarıyla beraber gece dönerken yolda durmuşlar gece yarısı ama sonra babam ilerde çeşme görmüş tarladan gecerek gitmiş oraya araba yolda kalmış arkadaşıda arabada sonra bi bakmış yanında birden biri bitmiş bakmış arkadaşı ama ayakları ters..hemn felak nas okumuş gözlerini kapatmış açmış ki yok...
tabi ben bunları babamdan değil babam anneme anlatırken duymuştum...

ay cok dinledim boyle seyleri bizim koydede anlatirlardi kucukken bayagi hem dinler hem korkardik bende anlatirimda korkmasin millet

evet odul oyununda oyle olacakmis kesin nihat hasan cevher begum almeda olabilir digerleride diger taraf olabilir :26:

anlat yahu aksama kadar unuturum ben

Ama öyle olursa hasanların takım çok güçlü olur alırlar hepsini oyunların çok da adil olmaz.Bence acun kura çekerek takımları seçse daha iyi olur hem bu şekilde belki gruplaşmalarda kalkar belki...

Ama öyle olursa hasanların takım çok güçlü olur alırlar hepsini oyunların çok da adil olmaz.Bence acun kura çekerek takımları seçse daha iyi olur hem bu şekilde belki gruplaşmalarda kalkar belki...

olabilir bencede

ay cok dinledim boyle seyleri bizim koydede anlatirlardi kucukken bayagi hem dinler hem korkardik bende anlatirimda korkmasin millet

aman anlat canım ne korkcaz...
Mesela annemlerde gece lamba kendi yanıyo kapanıyo tlf msj geliyo ama bişi yok..
B unlar ufak şeyler..tövbe bismillahh

günaydın canım,iyiyim adıma sen nasılsınben fragmanı göremedim hiç,zaten adada grup olmuşlardı öyle olsun daha iyi

Acun bu survıvor da sürekli kural değiştirir oldu.Bir ara gönüllülere üzülüp telefon ödülünden herkes yararlansın demişti.Farklı adalarda iken karşı takım olarak mücadele etmek daha kolay birlikte yaşamıyorsun sonuçta.Ama bu şekilde daha zor aynı adada birbirini boğazlar bunlar yakında.Bireysel oyunlardaki mücadele çok reyting getirmiyor anlaşılan tekrar takıma döndü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…