- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
babamlar bir gün köylerine gitmişlerdi arkadaşlarıyla beraber gece dönerken yolda durmuşlar gece yarısı ama sonra babam ilerde çeşme görmüş tarladan gecerek gitmiş oraya araba yolda kalmış arkadaşıda arabada sonra bi bakmış yanında birden biri bitmiş bakmış arkadaşı ama ayakları ters..hemn felak nas okumuş gözlerini kapatmış açmış ki yok...
Tabi ben bunları babamdan değil babam anneme anlatırken duymuştum...
yok yok anlatmayim
benimde ablamın başına gelmiş...
Ablam almanyaya gelin gitmişti hamilelerde özellikle çok olurmuş bu..
Evi topladım kayınvalidemi yolcu ettim biraz uyuyim dedim diyor sonra yatağa gitmiş.bir bakmış kayınvalide yanında yatıyor kıyafeti felan aynı ama ayakları ters diyor nasıl korkmuştum diyor
babamlar bir gün köylerine gitmişlerdi arkadaşlarıyla beraber gece dönerken yolda durmuşlar gece yarısı ama sonra babam ilerde çeşme görmüş tarladan gecerek gitmiş oraya araba yolda kalmış arkadaşıda arabada sonra bi bakmış yanında birden biri bitmiş bakmış arkadaşı ama ayakları ters..hemn felak nas okumuş gözlerini kapatmış açmış ki yok...
tabi ben bunları babamdan değil babam anneme anlatırken duymuştum...
bismillahirrahmanirrahim...
bismillahirrahmanirrahim...
tamam ya yeter tirstim gene simdi esimdende korkarim ha tovbe bismillah :18::18::18::18:
Bak ben değiştirdim konuyu survıvorda iki takım olarak yarışacaklar artık ne düşünüyorsunuz bu konuda? Sizce doğru mu ? Acun takım olarak yarışıldığında daha iyi reyting aldığı içinmi yaptı acaba bunu ?
insan ister istemez tirsiyor bencede kapatalim mevuzuyu yoksa uzar gider ALLAH SERLERINDEN KORUSUN INSALLAH(AMIN)
SADECE odul oyununda takim oluyorlar sonra yine bireysel olacak odul oyunuda bireysel olsa cok sacma olur digerleri olur acliktan :26:
insan ister istemez tirsiyor bencede kapatalim mevuzuyu yoksa uzar gider ALLAH SERLERINDEN KORUSUN INSALLAH(AMIN)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?