Survivor bitti sohbete devam

benimde ablamın başına gelmiş...

Ablam almanyaya gelin gitmişti hamilelerde özellikle çok olurmuş bu..

Evi topladım kayınvalidemi yolcu ettim biraz uyuyim dedim diyor sonra yatağa gitmiş.bir bakmış kayınvalide yanında yatıyor kıyafeti felan aynı ama ayakları ters diyor nasıl korkmuştum diyor

bismillahirrahmanirrahim...

tamam ya yeter tirstim gene simdi esimdende korkarim ha tovbe bismillah :18::18::18::18:

tamam ya yeter tirstim gene simdi esimdende korkarim ha tovbe bismillah :18::18::18::18:

geçensede ben yurtta kalırken gece arkadaş ders çalışıyo gecenin bi yarısı arkadaşın çığlık atmasıyla uyandk meğerse benm aynm masmdn yere düşmüs oda korkmş zaten ayna normaldede dengesz duruyo sürekli düşüyü dedm bende

Evet bende duymuştum böyle şeyler eskilerden biri anlatmıştı yok yolumuzu kesti bir bayan arabaya bindi sonra kayboldu gibi bir sürü şey.Yada hareket eden nesneler kapıların kendi kendine çarpılması gibi vs.Bol bol besmele çekip felak nas okumak iyi gelir...

çok kötü yaa

birde bana karabasan olmuştu..

Hem çalışıp hem okuduğum için geceleri ders çalışıyorum

bir gece saat 3 veya 4 tü dedim artık yatıyım yarın iş var diye.yattım yarım saat geçmedi bile boğazımda bişey var anne diye bağırıyorum sesim çıkmıyor ama uyumuyorum uykylu uyanıklıyım boğazımda bir el var hiissediyorum sonra besmele çeke çeke korkarak uyndımm ama hiç uyuyamadan işe gitmiştim ,arada tekrarlamıştı bu durum çok kötü bişe ya..

çok kötü yaa

birde bana karabasan olmuştu..

Hem çalışıp hem okuduğum için geceleri ders çalışıyorum

bir gece saat 3 veya 4 tü dedim artık yatıyım yarın iş var diye.yattım yarım saat geçmedi bile boğazımda bişey var anne diye bağırıyorum sesim çıkmıyor ama uyumuyorum uykylu uyanıklıyım boğazımda bir el var hiissediyorum vucudum ağır..ELLİMİ KOLUMU KIPIRDATAMIYORUMM sonra besmele çeke çeke korkarak uyndımm ama hiç uyuyamadan işe gitmiştim ,arada tekrarlamıştı bu durum çok kötü bişe ya..

Selamlar
Kızlar anlatmayın şöyle şeyler,inanılmaz tırsak bir tipimdir:18:
Topiğe giremiycem

december90 tamam canım bu konuyu kapatalım...

Bak ben değiştirdim konuyu survıvorda iki takım olarak yarışacaklar artık ne düşünüyorsunuz bu konuda? Sizce doğru mu ? Acun takım olarak yarışıldığında daha iyi reyting aldığı içinmi yaptı acaba bunu ?

insan ister istemez tirsiyor bencede kapatalim mevuzuyu yoksa uzar gider ALLAH SERLERINDEN KORUSUN INSALLAH(AMIN)

SADECE odul oyununda takim oluyorlar sonra yine bireysel olacak odul oyunuda bireysel olsa cok sacma olur digerleri olur acliktan :26:

SADECE odul oyununda takim oluyorlar sonra yine bireysel olacak odul oyunuda bireysel olsa cok sacma olur digerleri olur acliktan :26:

Ama zaten birleşmeden sonra acun ödülleri çok artırıyor... Bir kuş sütü eksik oluyor sofralarında.Geçen yıl tevfik balık tutma işindede iyi idi.Nihatlar hep tok gezdiler adada nerdeyse.Zaten acunda açlık konusunda en büyük zorluğun birleşmeye kadar olduğunu söylüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…