Survivor bitti sohbete devam

berre afiyet olsun yok uyumam uyumamaya calisiyorum kahve icmem sevmem kola iciyorum enerji icecegi var aslinda icmek istemiyorum hamile olma ihtimalim olabilir ne kadar az bir ihtimal olsada

berre afiyet olsun yok uyumam uyumamaya calisiyorum kahve icmem sevmem kola iciyorum enerji icecegi var aslinda icmek istemiyorum hamile olma ihtimalim olabilir ne kadar az bir ihtimal olsada

canım enerji içeceği falan içme o zaman,soğuk suyla elini yüzünü yıka iyi gelir

anaa maşaAllah tatlım dilerim iyi haberlerle gelirsin :) ne kadar var öğrenmeye ve hiç belirti var mı ?

eğer bebeğe niyetlendiysen basta uyku düzenin olmak üzere herseye artık bir düzen vermek zorundasın:)

ayyy heyecanlandım vallama

bu arada merahaba kızlar nasılsınız ?

hepinize hayırlı cumalar olsun

Merhaba şekerlik hayırlı cumalar ben iyiyim sen nasılsın

Ay sen bebek çalışmalarına mı başladın
ooo calismalar 1 senedir devsm ediyor sonuc yok

biz bebege niyetliyizde bebek gelmeye pek niyetli degil gibi yani korunmuyoruz ALLAH NASIP EDERSE OLUR INSALLAH
bugun yarin adet olmam lazim gunlerim sastigindan acikcasi belirtimde yok ama bi umut iste

hakkında hayırlısı olsun tatlım dilerim en yakın zamanda bebek haberini alırız senin de :) ben adet geçtikten 1 gün sonra yaptım testi cok silik cıktı ama var bebiş yani :) meraklandım ve heyecanlandım :)

selam kızlar nasılsınız ?
twetty rabbim sağlıklı bir bebiş nasip eder sana ve tüm isteyenlere inşallah

tiwi dr a gidip yumurtlama takibi falan yaptırdın mı hiç
ya da hormon tahlilleri falan:44:

selam kızlar nasılsınız ?
twetty rabbim sağlıklı bir bebiş nasip eder sana ve tüm isteyenlere inşallah
AMINNNN INSALLAH KIZLAR SAGOLUN
ay koptum şu an yerlerdeyim
özletme yazmışın ya ben de özetle okudum
bön bön bakıp durdum pc ye

ne ismi ne konusu bağada diyin:18::18::18::18:

DELÜÜÜ uykusuz olan benim sana noluyor

tiwi dr a gidip yumurtlama takibi falan yaptırdın mı hiç
ya da hormon tahlilleri falan:44:

yaptirdik birseyler prolaktin var bende ilac kullaniyodum biraktim,
aslinda muayne olmamiz lazim ama biz simdilik nadasa biraktik kendimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…