• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

Nihat tebrik ederim canım,sen almedayı korumayı düşünüyorsun bence gel sen begümü koru bak siz yediniz içtiniz kız açmı aç sen onu koru,almede yavrum masumum benim o kendini korur ok.Alp e çok sinir oluyoruuuuuuuuuuuuum bence o gitsin sinsi şey,ay bu zayıflar sinsiliklerinden kilo almıyor herhal giden kiz kimdi oda öyle :9::9: valla hiç kimse hasanı secmesin bence alp mustafa girsin ve alp gitsin:5:üzülmem ozaman..insallah dileklerim olur:9:

Nihat tebrik ederim canım,sen almedayı korumayı düşünüyorsun bence gel sen begümü koru bak siz yediniz içtiniz kız açmı aç sen onu koru,almede yavrum masumum benim o kendini korur ok.Alp e çok sinir oluyoruuuuuuuuuuuuum bence o gitsin sinsi şey,ay bu zayıflar sinsiliklerinden kilo almıyor herhal giden kiz kimdi oda öyle :9::9: valla hiç kimse hasanı secmesin bence alp mustafa girsin ve alp gitsin:5:üzülmem ozaman..insallah dileklerim olur:9:

:60: :60: ne guzel yazmissin :1:
Mustafayi secmezler cunki o zayif bir rakip :1:

cık olmadı nihat,sen beni duymuyorsun galiba yavrum valla çok kızdım..

Oha Almeda Mustafayı yazdııııııııııııııııııı.
Kesin Nihat ben seni korucam ama karsılıgında Mustafayı yaz falan dedi.
Almeda zaten salak nereye ceksen oraya geliyor.

Ayyy bu alp i yazmıyorlarmı yoksa ben mi yanlış görüyorum,huuuu hu alp diyorum alp

az önce bizde bu oylamaya çıktık diyodu cevheri yazarken şimdi kendiside çıkacak bakalım ne dicek açıklamadaa:52::52::52:

cevheri ne diye yazarlar anlamiyorum. Adamin agzi var dili yok gibi. Garibim ya :31: Bari hayimi yazin :20:

uyuz gönüllüler insan alp i de yazarlar alp ile mustafa çıksaydı,eğer mustafa ve cevher çıkarsa cevher kesin gider ve ben gene sinir olurum,gönüllüler saf bence

alp in ne kadar etkilediği ortada:33:cevher dedi diğerleride yazdı:51:

Back
X