Survivor bitti sohbete devam

şu mustafayı niye yazıyolarsa

anılı felan yazın kardeşim oyun kazanamıyosunuz güçlü birini gönderin oyunlarda iyi olan birini ya da alpi gönderin uyuz şey..

şu mustafayı niye yazıyolarsa

anılı felan yazın kardeşim oyun kazanamıyosunuz güçlü birini gönderin oyunlarda iyi olan birini ya da alpi gönderin uyuz şey..

aynen yha bende kafayı yedim dün anılı neden yazmadılar die.yada alp i bende gıcık oluyorum alp e ara karıştırıcı

cevher gitmez inşallah yha çok üzülürüm yoksa

mustafa topaloğlundan hoşlanmıyorum,neyin kavgasını yapıyor anlamadım.ne yarışıyor ne de iş yapıyor

ne dedikleri belli değil hem birlik beraberlik diyolar hemde almeda koruma altında olmasaydı sıra ondaydı diyolar.mustafa topaloglunun bide herseferinde kendiyle çelişmesi doguşu bişey yapmıyo diye elediler kendine gelince kızıyo sibeli kızı var diye yazdı hasan ayagın rahatsız demiş ona da kızıyo (Mustafa efendiiiiiiii hasan da senin gözünle ayağını düşünmüş işte)

ne kadarda duygu sömürüsü yaptılar

Dün tıka basa yemek yedi ünlüler, sonrada hasanın tuttuğu 2 tane balığa göz diktiler
Doymak bilmiyolar.
Ayrıca alp anıl mustafa 3'lüsüde cırkını çıkarttı işin. Bugün kesinlikle mustafa t. gitmeli

slm kızlarr...

ünlüler taraftarıyım fakat göz var nizam var vizdan var azap varr ahahahah. tam mustafa gibi konuştum.. bence cevher kalmali arkidişler elimizi vizdanımıza koyalım.. lütfennn. tabi yerini biliyorsak.. ahahahahahahahah

evet topaloğlu gider inşallah iyice sıktı artık

mustafa topaloğluna sinir oldum yaa almedaya beni niye yazdın diyo iistediğini yazar sana mı soracak bide yazarken alpin etekleri tutuştu anıl çok tatlı yaa adada sapsarı oluk.

adada yan gel yat osman oooh millet dizleri kanayarak ödül kazansın sen keyfini çıkar böyle birşey olabilirmi birde yazılınca kızıyor herkese bahane buldun gönderirken sen hiçbirşey yapmadığın halde yazılınca kızıyorsun bu hafta biliyorum sen gideceksin cevher giderse çok üzülürüm göz var nizam var herkes neyin ne olduğunu biliyo yahuu alptee yuh yanii o kadar çok seviyo kii acaba finale kalsa başabaş buyur sen al abii saygım var sanamı der yoksa kusura bakma mustafa abii ben seni buraya kadar sırtımda taşırım burda iş değişirmi der... merak ediyorum????????:44::44::44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…