Survivor bitti sohbete devam

kızlar hasan acaba eşinden ayrımı diye düşünmeye başladım. okadar annesini özleyen insan eşini hiç özlemez hiç mi bahsetmez.

Ayrı degiller bence gecen konusmada karısıyla da konustu askım falan dedi ama Nihat kadar karısını sevmiyo bence

kızlar hasan 1997 bes model güzellik yarışmasında kenan imirzalioğlu birinci olurken 2. olmuuuuuşş
çok şaşırdım hiç beklemezdim

Son düzenleme:
bemcede mustafa toplaoğlu gidecek sonuçta bende sempatik buluyordum onu herkes gibi.. ama başlarda öyleydi ama lapin tuzağına düştü...çok riyakar birisi alp ve insanları kendi çıkarına göre kullanıyor...bu da seyircini gönden kaçmıyo eğer elemeye kalsaydı kesin alp dersim ama maalesef bu haftada yırttı...ama haftaya pek şansı yok bence. adada gerçekten bu yarışmayı hakeden kişiler var bence hasan, nihat ve begüm hayşm ile cevheri pek analiz etmedim o yüzden de yorum yapmayayım...inşallah herkes için hayırlısı olur ve iyiler kazanır ıssız bir ada da olsa :)

Nihat, tebrik ederim dokunulmazlığı aldın,oh rahatladın bu haftaki yarışlarda en başarılı sendin onun içinde tebrik ederim,ayrıca anneler günü msj. için hasanı yanında götürmene bayıldım bravo esaslı adamsın,yüreğinin masumiyeti iyi niyetini birkez daha gördüm bravo sanaayrıca dokunulmazlık oyunundan önce alp konuşurken benim ihtiyacım var daha fazla çabalayacağım diyorken sen bıyık altından güldün ya o da gözümden kaçmadıama sen öyle kimseyi küçümseme,yarış bu belli olmaz,maşallah güçlüsün,umarım şans da senden yana olur gerçi ben hasanı da seviyom da..

hayim için şu yorumu yapmışlar.Hayim senin yerine 10 aylık torunumu yollasam innaki senden daha başarılı olur unutmadan koltuk deyneklerini hazırladım finale kaLIRsan kıbrısta görüşürüz

Hem Mustafa Topaloğlu'nu yazıyosun hem de Mustafa Abi giderse beynimizi kaybedicez diyosun Hasan.

Bu yarışmanın en güçüleri nihat,hasan birbirilerine eşdeğer sayılır sonra anıl da çok güçlü sonra begüm bence bunlar finale kalsın,alp sinsi onu bir an önce gitmeli...Anıl benim safım, güçlüsün ama şu alp in doldurusuna gelme bence nihatın yanında yer al zaten iyi niyetlisin belli,sen dediğim gibi hasan abinin,nihat abinin yanına git kendi fikirlerini savun dimdik dur.ok.Ayyyyyyy bu alp aile olduk falann diyor ne bu tamam ailesinizde sen ne oluyon üvey baba gibi davranıyon da

ayyyy çok sevindim

güle güle topaloğlu

Mustafa Topaloğlu gittiği için değil de Alp bir nebze de olsa yalnız kalacağı için sevindim, ne yalan söyleyeyim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…