• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

OOhh adalet yerini buldu ve topaloğlu gidiyor:5::5: hayırlısı buymuş çok sevindim:1: neyse de ben alp ten korkuyom valla :18::18::18: bilmiyorum hüsnü kuruntum mu bilemiyorum ama bu hafta alp :27: birşeyler yapar gibi geliyor

alp ne yapacak bakalım bundan sonra,inşallah anıl da aklını başına toplar ve hür iradesini kullanabilir:34:

haftayada alp gider büyük ihtimalle zaten biraz daha kalsa beli kırılacak ikiye ayrılacak adam:52::52::52:

Hey gidi Mustafa emmi de gitti adadan yinede hüzünlü oldu be

çok hüüzn dolu bir son oldu bence üzüldüm ya ben herkes ağladı gerçi yazanların ağlamasına mantık veremedim ama neyse

Adaletli olani mustafanin gitmesi idi.ama gercekten seker gibi bir adam.tama yrislarda kazanamadi ama genede adada herkes seviyordu onu.yazmalari basarisizligindan dolayiydi o yüzdende herkes üzüldü.Nihati destekliyorum.zaten eskiden beridir de severdim ve tamda düsündügüm gibi bir insan cikti.insallah nihat hasan ve begüm üclüsünden biri kazanir.

hey gidi mustafa emmi bu hafta gidecegi belliydi butun genc kizlar cevhere oy atmistir,iyi adamdi ama gitmesi bencede dogru olandi sonucta digerleri kazanmak icin caba sarf ediyor yanu mustafa emmi finale kalsaydi buyuk haksizlik olurdu,nerdeyse bende agliyacaktim herkes agladi,dokunulmazlik oyununda alpin konusmasina nihatin gulmesi cok komikti,birde hasanla nijatin yaristigi oyunda hasan beni deli etti yahu olmuyor o sekil hala ayni sekilde duzmeye calisiyor sonunda devirdi rahat oturdu :27:anil nassil agliyor garibim hasanda aglamaktan konusamadi:31:

hey gidi mustafa emmi bu hafta gidecegi belliydi butun genc kizlar cevhere oy atmistir,iyi adamdi ama gitmesi bencede dogru olandi sonucta digerleri kazanmak icin caba sarf ediyor yanu mustafa emmi finale kalsaydi buyuk haksizlik olurdu,nerdeyse bende agliyacaktim herkes agladi,dokunulmazlik oyununda alpin konusmasina nihatin gulmesi cok komikti,birde hasanla nijatin yaristigi oyunda hasan beni deli etti yahu olmuyor o sekil hala ayni sekilde duzmeye calisiyor sonunda devirdi rahat oturdu :27:anil nassil agliyor garibim hasanda aglamaktan konusamadi:31:

Aynen ya Hasanın istikrarlı bi şekilde aynı tarz dizmesine bende anlam veremedim heyecan yaptı zaar :27:
Yalnız Alp'e sinir oldum bu hafta :ssz::ssz:

Back
X