Survivor bitti sohbete devam

bence mustafa kendiside hiç beklemiyodu gideceğini
hatta bi ara cevherin yanına gidip yaa sıra sana gelmemişti daha, çok üzülecem senin için falan dedi moral veriyodu yani cevhere

Anıl-Alp-Mustafa üçlüsüneee gıcık oluyorum çok içten pazarlıklılarr akıllarıncaaa seçtiler güçlüleri tek tek göndereceklerdiii evdeki hesap çarsıya uymadı uzaylı mustafaaa hem o ne işe yarıyordu ki ada da saçma sapan konusup duruyordu almedaya da gıcık oluyorummm bence gönüllülerden birisi kazansın yarışmayı onlar hakediyorr

bencede..

hasan veya cevher hatta begüm bıle olablır.. o kadar ac kaldı kızcaz barı degsınn..

bencede..

hasan veya cevher hatta begüm bıle olablır.. o kadar ac kaldı kızcaz barı degsınn..

kazandığı ödülü bile rakibi hasan la paylaştı.
Ve oylamada hasan'ı yazmam onunla rekabet çok tatlı demişti.
Ama hasan nihatı yazdı.

ama hasan ilk oylamada yazmıştı onu, adalar birleştiğinde, o zamanlarda tanımıyordu nihatı doğru dürüst
bence şimdi kolay kolay yazmaz

nedense ben nihattan almedayı değilde hasanı koruma altına almasını bekliyordum
acaba bu düşüncem çok mu saçma

evet o zaman yazmıştı ama nihattan korktuğu için yazdı. yani güç olarak demek istedim.
nihat hasanı koruma altına almasaı garip olur. hasan oylamaya da çıksa kimse onun gitmesini istemez oylar ona gelir.
nihatın almedayı koruması garip oldu
belki begüm yanlız kalmasın diye korudu.
koruduğu kişi güçlü olursa garip olur.

hasan cok hırslı

çok hırslı evet ama bu yarışmada güçlüler finale kalmalı ki kazanan hak ederek kazansın.
zayıflar kalırsa anlamı kalmaz .

canım tüm konularda hem fikiriz benim gibi görüp algılamışsın

bu arada almedada baya iki yüzlü.
hem mustafa emmiyi yazıyor hemde ayrıldıklarında ona sarılıp hüngür hüngür ağlıyor
bu ne iş

orda ağlama sebebimustafyı yazdı ya mustafada gidince milletin nefretini kazanmamak
ağlıyori insanlar ay yazık bak almede ne tamiz kalpli duygusal diycek bol bol sms atacaklar

bence mustafa kendiside hiç beklemiyodu gideceğini
hatta bi ara cevherin yanına gidip yaa sıra sana gelmemişti daha, çok üzülecem senin için falan dedi moral veriyodu yani cevhere

evet ya cevheri teselli etti
carrie dikkat ettinmi hasana gidip sordu ya beni neden yazdın diye oda bacağın sakat diye dedi mustafanın hasana bir bakışı kafa sallayışı vardı sanki sen görürsün gününü
sana göstereceğim gibiydi ne kadar emindi gitmeyeceğinden

bu almedad ao kadar aç kalıyor ama bacakları hiç incelmiyo ya

evet çok ilginç bende farkettim bacakları kalın baya
bide kızlar almeda dünya güzeliymiş çok şaşırdım
tamam güzel bir kız ama dünya güzeli seçilecek kadarda güzel değil
demekki 2008de yarışmaya katılacak çok güzel kız bulamamışlar keşke bana deseydiler ben katılırdım almeda ile güzellikle yarışabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…