Adaletli olani mustafanin gitmesi idi.ama gercekten seker gibi bir adam.tama yrislarda kazanamadi ama genede adada herkes seviyordu onu.yazmalari basarisizligindan dolayiydi o yüzdende herkes üzüldü.Nihati destekliyorum.zaten eskiden beridir de severdim ve tamda düsündügüm gibi bir insan cikti.insallah nihat hasan ve begüm üclüsünden biri kazanir.
almeda yerine mustafa emmi yarissa daha iyi
bu almedad ao kadar aç kalıyor ama bacakları hiç incelmiyo ya
begüme büyük haksızlık.almedanın yerinde begüm olmalıydı.hepsini kazandı kız
nihat cok efendi kesinlikle,acunn.com daki roportajinda da belli ne kadar karakter sahibi oldugu
gecen dikkatimi cektide simdi bunlar adada yakinlariya gorusmuyorlar degilmi e sergen nasil almedayi gormeye gidebiliyor :26:
kazandığı ödülü bile rakibi hasan la paylaştı.
Ve oylamada hasan'ı yazmam onunla rekabet çok tatlı demişti.
Ama hasan nihatı yazdı.
kim kazanırsa kazansın. çok rahat izliyorum valla. Nasıl olsa nihatımı kimse gönderemez.. bu arada eşimin yanındada nihatım diyorum yakında ağzıma bitane şaplağı yicem.
Anıl-Alp-Mustafa üçlüsüneee gıcık oluyorum çok içten pazarlıklılarr akıllarıncaaa seçtiler güçlüleri tek tek göndereceklerdiii evdeki hesap çarsıya uymadı uzaylı mustafaaahem o ne işe yarıyordu ki ada da saçma sapan konusup duruyordu almedaya da gıcık oluyorummm bence gönüllülerden birisi kazansın yarışmayı onlar hakediyorr
Anıl-Alp-Mustafa üçlüsüneee gıcık oluyorum çok içten pazarlıklılarr akıllarıncaaa seçtiler güçlüleri tek tek göndereceklerdiii evdeki hesap çarsıya uymadı uzaylı mustafaaahem o ne işe yarıyordu ki ada da saçma sapan konusup duruyordu almedaya da gıcık oluyorummm bence gönüllülerden birisi kazansın yarışmayı onlar hakediyorr
o niye hiç konuşmadıki karısıyla hiç bahsetmiyoda
kazandığı ödülü bile rakibi hasan la paylaştı.
Ve oylamada hasan'ı yazmam onunla rekabet çok tatlı demişti.
Ama hasan nihatı yazdı.
ama hasan ilk oylamada yazmıştı onu, adalar birleştiğinde, o zamanlarda tanımıyordu nihatı doğru dürüst
bence şimdi kolay kolay yazmaz
nedense ben nihattan almedayı değilde hasanı koruma altına almasını bekliyordum
acaba bu düşüncem çok mu saçma
hasan cok hırslı
sana katılıyorum
mustafa topaloğlunun gitmesine bende çok sevindim. adam kalkış bide diyorki benim size ne zararım var, ben size ne yaptım, eee daha ne yapacan, sen kalıyosun genç ve başarılı birisi gitmek zorunda kalıyor. oyun dışında kalmak istiyorsa, acunla beraber sunuculuk yapacaksan o ayrı, ama sen yarışmacı olarak kalmak istiyosun, elinden hiçbirşey gelmiyor zaten ve gençlerin önünü kapatıyorsun. azrail seni arıyo sende survivordasıntöbe töbe...
alp'e de çok gıcık olmaya başladım, zaten tipinden belli kötü kalpli bir insan olduğu. nihatı çok kıskanıyor ve işi gücü dedikodu. bide dün akşam diyodu ki yok işte ben gönüllülere yle birşey söylemedim, onlar aramızı bozmak için oyun oynuyolar. ama nihatında cevabı güzel oldu, onlar çok iyi, kaliteli insanlar dedi, onlardan o kadar küçülmezler dedi, ki doğrusuda o zaten
benim favorim hasan, onun kazanmasını isterim. o heybetli görüntüsünün altında pamuk kapli bir insan var, ayrıyettende çok güçlü bir insan, güçlü bir yarışmacı. ikinci favorimde nihat - oda hem çok güçlü hemde efendi birine benziyor.
o kadar!
bu arada almedada baya iki yüzlü.
hem mustafa emmiyi yazıyor hemde ayrıldıklarında ona sarılıp hüngür hüngür ağlıyor
bu ne iş
bence mustafa kendiside hiç beklemiyodu gideceğini
hatta bi ara cevherin yanına gidip yaa sıra sana gelmemişti daha, çok üzülecem senin için falan dedi moral veriyodu yani cevhere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?