kokos pek anlamadım dasüpermiş ama benim tarzım değil daha kokoş birşeyler olsaydı daha iyi olurdu
onada bülent ersoy haciz koydurmuş mustafa topaloglunun sölediği bi sözden ötürü :126:
kokos pek anlamadım dabu güzel
canimkuzumcuğum seni kırmadım avatarım yaptım ama buda dondu belkide benim laptopumun proğramı falanı eksiktir ne yapayım bende hareketsiz avatarla idare edicem mühüm olan gönüllerimiz bir olsun
canimkuzumcuğum seni kırmadım avatarım yaptım ama buda dondu belkide benim laptopumun proğramı falanı eksiktir ne yapayım bende hareketsiz avatarla idare edicem mühüm olan gönüllerimiz bir olsun
cok onceleri muge anlı kanal d program yaparken kavga etmıslerdı bulent bey demıstı ustune basa basane demis ki acaba :26:
cok onceleri muge anlı kanal d program yaparken kavga etmıslerdı bulent bey demıstı ustune basa basabide gecen gazetede okumustum heralde su lafa kızmıs bulent ersoy büyük sanatcı olacaktı ama önünü kestiler
mustafa topaloğlu neden gitti ben biliyorum karısı pek kızıyor birazda kıskanıyordu eve gelsin diye devamlı cevhere sms atmıştır diye düşünüyorum.
yani cevherin oylar topaloğlu ailesinden
cok onceleri muge anlı kanal d program yaparken kavga etmıslerdı bulent bey demıstı ustune basa basabide gecen gazetede okumustum heralde su lafa kızmıs bulent ersoy büyük sanatcı olacaktı ama önünü kestiler
Sen buradamısın bitlii
tivoss gel buraya
Sinek savar alın kızaaamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?