Survivor bitti sohbete devam

eşim bana hürrerim diyor, hep ortalığı karıştırdığım için

aman Almeda kalmasın ya,gitsin artık o güzellikle alakalı bişiler yapsın ünlüymüş peh ben onu ilk defa dans yarışmasında gördüm bir de ünlü diye koymuşlar onu oraya.

bende ilk defa adada gördüm onu
ne ünlüsü, gitsin işine baksın o

bende o hindistan cevizlerini tadını merak ediyorum cokta severım cikolatasını felan ondanda yemek istiyorum ama nasıl kırılırkı onlar bile testereyle kırıyolar :26:

bende o hindistan cevizlerini tadını merak ediyorum cokta severım cikolatasını felan ondanda yemek istiyorum ama nasıl kırılırkı onlar bile testereyle kırıyolar :26:

ben bi keresinde yemiştim midem bulanmıştı
daha doğrusu o sütünü içtiğimde midem bulanmıştı, çok yağlı

bir kere almıştık,deliyorsun suyunu içmek için.suyu fena değildi.sonra kestik mi parçaladık mı hatırlamıyorum ama zor olmuştu parçalaması ve yiyemedik ben hiç beğenmedim
ordakiler de çok severek yemiyorlar farkındaysan,Allah açlıkla sınamasın mecbur kalınca yeniyor işte böyle

Kızlaaar bişi sorcam, ya burada şey yok mu
Hani böyle twitter ı takip etmek için adres falan verme gibi bişi yokmu :26:

helallik istemeye geldim tweety...
hakkını helal et
görüşmek üzere...

Son düzenleme:
Eveeeeeeet bu haftaki maraton başlıyor hayılısıyla.İnşallah bu hafta gönüllürer kazanır ödül oyununu ve biraz karnını doyururlar

offfffffff alp ne kadar ajitasyon yaptın

bu yarışmadan önce alp i severdim ama gittikçe sinir olmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…