hürremi hürremi
Günlük görüntülerde pek bi sıkıcı olmaya başladı
Oy göndereniniz var mı aramızda :)
açık açık yapmıyor işte, açık yapsaydı neden nihata gidip gönüllüler yalan söylüyor ben öyle birşey yapmadım diyor?
Oy göndereniniz var mı aramızda :)
Hayır hiç göndermedim ama bir ara gülene uyuz olmuştum kontörüm olsaydı rakibine gönderecektim gitsin gülen diye...
ben hiç göndermedim
acaba smsler gerçekten kabul ediliyormudurki bana sanki acun ve ekibi oturup acaba kim gitse kim kalsa reyting azalır veya artar diye konuşuyorlar ve ona göre eleme yepıyorlardır gibi geliyor
smslerin işe yaradığının bilseydim hasan ve cevhere bol bol sms atardım
Oy göndermedim hiç
Ama bende adaletli olunduğunu düşünmüyorum
Acun ve ekibi bizim burdaki gibi forumları okuyup,nabza göre şerbet hesabı adadan şutluyodur
aman ne enteresan bir kızdı öyle o
acun işini iyi yapıyor gibi geliyor bana,sanmıyorum ya öyle bişi olduğunu
ama ben ne olursa olsun göndermem sms.para tuzağı hepsi.
okuyolar acep bizim yazdıklarımızı
Okumaz olurlar mı hiç
Sayfada sık sık misafir ağarlıyoruz zaten
Reytinglerde ölçülmüyo artık,burdan iyi reyting sonucu mu olur...
Finale kalacak son 5 le ilgili yorum yapacagim
1. hasan
2. nihat
3. alp
4 anil
5 almeda ve ya cevher
aman Almeda kalmasın ya,gitsin artık o güzellikle alakalı bişiler yapsınünlüymüş peh ben onu ilk defa dans yarışmasında gördüm bir de ünlü diye koymuşlar onu oraya.
Aynen bende ilk defa dans yarışmasında gördüm zaten performansınıda beğenmiyordum çok ağır dans ediyordu.Alp i yıllardır ekranda görürdüm ama ilk kez orda beğendim mütevaziliğini efendiliğini belkide o sebepten survıvorda dahada çok sevdim alp i.İkiside dans yarışmasında ve survıvorda yarıştılar alp eridi bitti ama almeda iki yarıştada eriyemedi ne bacak varmış yahu...
dimi ya
Acun aldı başını gidiyor,tutanı yok.
Bir aralar ülke ülke gezen sıradan bir sunucuyduşimdi sayılı zenginlerdendir herhalde.
survivora 1 gün kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?