Survivor bitti sohbete devam

canım isteyecek bişey olmasa da bişiler istiyorum survıvorun oldugu gün psikolojik heralde

Ben erken yaptım kahvaltıyı ama yine acıktım bir kere daha yapabilirim
misafirin vardı herhalde,afiyet olsun

Ben yapmadim canim bunlari google amcamdan caldim
Misafir mi ? Ne gezerrr. Kimse gelmez bize 2 senedir evime nerdeyse hic misafir gelmedi

Ben yapmadim canim bunlari google amcamdan caldim
Misafir mi ? Ne gezerrr. Kimse gelmez bize 2 senedir evime nerdeyse hic misafir gelmedi

uzakta mısın nerdesin?
bana da ancak kayınvalidemler geliyor yemeğe.başka kimse almadım daha öyle
babam yanımdaydı 15gündür bir ona hazırladım kahvaltıydı yemekti

oda sanaldan yani

uzak olunca öle oluyor hele bide yaşadıgın sehırde hiç tanıdıgın yoksa arkadaslkıkta kurmayı pek sevmıyosan

Canim turkiyede degilim hic akraba yok burda bide. Anca bi kac kiz arkadas edindim onlar ara sira gelir hani soyle evim dolsun tassin onlara ikram yapiyim isterim. Ama arkadas cevrem genisliyor oda olur insAllah. Misafiri bekarken hic sevmezdim simdi arada bul

uzakta mısın nerdesin?
bana da ancak kayınvalidemler geliyor yemeğe.başka kimse almadım daha öyle
babam yanımdaydı 15gündür bir ona hazırladım kahvaltıydı yemekti

Fransadayim canim
Annem babam daha hic gelmedi evime gelmeleride bi kac seneyi bulur daha
Turkiyedeki evime gelirler ancak belkide.Annemi kizdirinca annem derdiki Allah senin yuzunu gostermesin evine gelipte cay icmek nasip olmasin derdi
Ah be kadin neden dediysen bunu geride sen bana bakma anneler kizar icinde bisey olmaz derdi
Keske akilli bi kiz olsaydim Ama olsun mutluyum yinede

bizde 2 sene önceye kadar eşimin memleketinde oturyoduk gelen kayınvalideye gelir gelin cagırılırdı.şimdide benim memlekette oturyoruz ama biz kimseye gitmeyince tabi gelende fazla olmuyor ben akraba gezmesini hiç sevmiyorum asosyalmiyim neyim

Bende ara sira gidiyodum eltilere ama simdi gitmiyorum

ben 6 sene kaldım ama tabi anlasmazlıklar felan oldu az cok ta bazen tabi bayram dügün felan oluyo insan yakın olmak istiyoda tabi gittin zamanda bi laf sokması felan iyiki uzaktayım diyorum

hoşlaşmıyorum Fransadan ne yalan söyliyim
anneler dediği illa tutuyor,onunki biraz ah gibi olmuş ama olsun
gelirler mutlaka.sen yerinde mutlu ol yeter

eltin felan varmıs ne guzel ben ordayken bitane akrabam yoktu şimdide onun burda bıtane akrabası yok erkek tarafından sanslımıyım değilmiyim yani bilemedim

3 tane eltim var hepside bi acigimi bulmak icin ugrasir elinden gels. Yani yuz versem surekli konussam oyle olacak..

ben 6 sene kaldım ama tabi anlasmazlıklar felan oldu az cok ta bazen tabi bayram dügün felan oluyo insan yakın olmak istiyoda tabi gittin zamanda bi laf sokması felan iyiki uzaktayım diyorum

Eltilerindenmi bahsediyosun :26: Elti kuma yarisidir demisler

3 tane eltim var hepside bi acigimi bulmak icin ugrasir elinden gels. Yani yuz versem surekli konussam oyle olacak..

Eltilerindenmi bahsediyosun :26: Elti kuma yarisidir demisler

bende bitane elti varda yok evlendiğimden beri bosanma asamasındalar cok fazla konusmuslugum olmadı ama yakında ikitane birden olacak bakalım nasıl olcak ama ben uzagım ilkini 1sefer 1saat gördüm öbürünü daha hiç görmedim telf dahi görüşmüyoruz ben bi kere teklıf ettım ama oralı olmadılar(eşimin ailesi yani) bende üstüne düşmedim ama öbür eltimden biliyorum pek iyi bişi gibi değil bu elti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…