Onların yediklerini görünce sizin de canınız çekiyor mu
Biz birkaç defa yaptık,mangalda sucuk yemişlerdi biz de eşimle akşamın o saati pişirdik güplettik
Aynı şekilde bir kere de makarna yemişlerdi biz de yapıp yemiştik
canım isteyecek bişey olmasa da bişiler istiyorum survıvorun oldugu gün psikolojik heralde
Size kahvalti hazirladimm
Ben erken yaptım kahvaltıyı ama yine acıktım bir kere daha yapabilirim
misafirin vardı herhalde,afiyet olsun
Ben yapmadim canim bunlari google amcamdan caldim
Misafir mi ?Ne gezerrr. Kimse gelmez bize 2 senedir evime nerdeyse hic misafir gelmedi
Ben yapmadim canim bunlari google amcamdan caldim
Misafir mi ?Ne gezerrr. Kimse gelmez bize 2 senedir evime nerdeyse hic misafir gelmedi
oda sanaldan yani
uzak olunca öle oluyor hele bide yaşadıgın sehırde hiç tanıdıgın yoksa arkadaslkıkta kurmayı pek sevmıyosan
uzakta mısın nerdesin?
bana da ancak kayınvalidemler geliyor yemeğe.başka kimse almadım daha öyle
babam yanımdaydı 15gündür bir ona hazırladım kahvaltıydı yemekti
bizde 2 sene önceye kadar eşimin memleketinde oturyoduk gelen kayınvalideye gelir gelin cagırılırdı.şimdide benim memlekette oturyoruz ama biz kimseye gitmeyince tabi gelende fazla olmuyor ben akraba gezmesini hiç sevmiyorum asosyalmiyim neyim
Bende ara sira gidiyodum eltilere ama simdi gitmiyorum
Fransadayim canim
Annem babam daha hic gelmedi evime gelmeleride bi kac seneyi bulur daha
Turkiyedeki evime gelirler ancak belkide.Annemi kizdirinca annem derdiki Allah senin yuzunu gostermesin evine gelipte cay icmek nasip olmasin derdi
Ah be kadin neden dediysen bunu geride sen bana bakma anneler kizar icinde bisey olmaz derdi
Keske akilli bi kiz olsaydimAma olsun mutluyum yinede
eltin felan varmıs ne guzel ben ordayken bitane akrabam yoktu şimdide onun burda bıtane akrabası yok erkek tarafından sanslımıyım değilmiyim yani bilemedim
hoşlaşmıyorum Fransadan ne yalan söyliyim
anneler dediği illa tutuyor,onunki biraz ah gibi olmuş ama olsun
Bende sevmiyorum fransayiAma alistim Allahtan oturdgum yer guzel evet canim onemli olan mutluluk..
gelirler mutlaka.sen yerinde mutlu ol yeter
ben 6 sene kaldım ama tabi anlasmazlıklar felan oldu az cok ta bazen tabi bayram dügün felan oluyo insan yakın olmak istiyoda tabi gittin zamanda bi laf sokması felan iyiki uzaktayım diyorum
3 tane eltim var hepside bi acigimi bulmak icin ugrasir elinden gels. Yani yuz versem surekli konussam oyle olacak..
Eltilerindenmi bahsediyosun :26: Elti kuma yarisidir demisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?