Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ha bi de acun aile özlemini en yiyi ben bilrim dedı bi yerde ya da buna yaklaşık bişy sonra düşündüm acaba eşini aldatan acun deil miydi die
rahat herif![]()
Ya hiç sorma neyse olur arada böyle şeyler
Kızdın mı yoksa bana![]()
Olur mu hiç![]()
hımm olabilir ben o da domınic te filan ya o yuzden evden ayrı kaldığını düşünerek o yorumu yapmıştımAcun 19 yaşında annesini ve babasını trafik kazasında kaybetmiş o yüzden dedi onu canım
hımm olabilir ben o da domınic te filan ya o yuzden evden ayrı kaldığını düşünerek o yorumu yapmıştım![]()
aile kavramının içine eşi de girmez mi? Bi ben yanlış anlamışım demek ki entersan:26:Esini aldatmasiyla ne alakasi varki bunun ?![]()
Acun'un sevgilisi pes etmiyor | GAZETE VATANEşini aldatıp aldatmadığını bilemem Orasın yalnız Allah bilir
Herkesin günahı kendi boynuna canımAcun'un sevgilisi pes etmiyor | GAZETE VATAN
kaldırırlar mı bilmiorum da link attım kızlar
Almeda,Anıl ve alp için plan yaptık diyor ya haftaya kendisine o planı yaptıklarında ki büyük bir ihtimalle öyle olacağını düşünüyorum ne yapacak çok merak ediyorum
aile kavramının içine eşi de girmez mi? Bi ben yanlış anlamışım demek ki entersan:26:
cidden mi çok salağım yaaAile kavramindan bahsetmedi ki canim anne ozleminden bahsetti![]()
çıkan tartışmalar sonucu Alp'in adı çıkacağı belliydi bunu bile bile Anıl yazıp iki arkadaşı yazıp gönderme telaşına girdiler cidden çok haince bir de Alp'e strateji uyguluyor diyorlar bugün ki oylama stratejisini de gördük sayelerin de neyse artık hangisi gider bilemem ama dokunulmazlıkla nasıl olsa birisi direk finale kalacak Allahtan