• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

burcu esmersoyla begümde birbirine cok benziyo

aynen kardeş gibiler
bide sanki burcu esmersoyda ada da yarışıyo okadar gün ada da kalmış gibi bakımsız çıkmaları yok mu
ilk günler daha beterdi eleştirilerle biraz kendini düzeltmiş ama yine kavgadan çıkmış gibi yahu bakımsız çırpı bacaklı şey

evet ya benim burnu dikkatimi çekmiştide büyüklüğü estetik oldugunu düşünmedim yok yok büyük bunun burnu :9:
evet yaaa büyük burunlu :21:

Ben en iyisi gideyimde anneciğimle konuşayım
Zaten hep aklıma gurbette oluşum geliyor aslında o yüzden ağlıyorumdur belkide
Bu ada konseylerinde
kızz kadın uyuyacak ara hemen selam söyle :3::16:

o burcu esmersoyun göğüslerini gözümüze gözümüze sokması yok mu füze gibi
ne biçim göğüsleri var o kadının ya vücuduna oranla bi garip
ayy ben sinir oluyomm Burcu ya :47::47::47:

Ben de Burcu Esmersoya taktım.
ne dandirik geliyor programa ya.Acun bile ondan özenli.
ne bir makyaj ne bir fön.fosmuş yani.
hele fruttare reklamındaki hali :53::53:

ayyy o reklamda zaten ne o öyle ya çok çirkin tövbe tövbe çok fena çokkk
başka oynatıcak bulamamışlar mı ne .
yeteneksiz kadın ne zorluyosunuz yani sunuculuğuda yok hiçbişi yok

Son düzenleme:
aynen kardeş gibiler
bide sanki burcu esmersoyda ada da yarışıyo okadar gün ada da kalmış gibi bakımsız çıkmaları yok mu
ilk günler daha beterdi eleştirilerle biraz kendini düzeltmiş ama yine kavgadan çıkmış gibi yahu bakımsız çırpı bacaklı şey

acaip bi mimik şekilleri var kadının hele bi reklam cekmiş dondurma reklamı ne kadar komik

Alp gitti demek :43: Anıl favorim ve destekçim bundan sonra birinciliği benim gözüm de şimdi tek hakeden var o da Anıl

Alp gitti çok sevindim:5::5:giderken herkez ile vedalaştı ve özür diledi güzel oldu taktir ettim:46::46:neyse hasanda çok başarılıydı,adada artık çok az insan kaldı ve haliyle gerginlik olması doğal geliyor bana kendimizden pay biçelim herşey elimizin altındayken ve hapur hupur yiyorken:56: ayrıca canımız sıkıldığında hemen telefona sarılıp sevdiklerimiz le konuşabiliyorken hala kafa bozacak,sinir olacak şeyler bulabiliyoruz:27:yani onların birbirine girmemeleri alkışlanacak şey:46::46:..favorim belli değil hasanın gücü,bulaşıkları yıkaması,her işi yapması ayrıca çatıyı bile düşünmesi ençok da sakinliğini seviyorum:16:Nihat da çok güçlü oda sakinliğini korumaya çalışıyor onuda takdir ediyorum,begüm maşalla çirpi gibi olmasına ramen güçlü ve dayanıklı en çok zayıflığına sinir oluyorum hıh:26:almeda önceleri sinir oluyordum ama şimdi onu seviyorum:16:bence en temiz düşüncelilerden biri:16:ayrıca okadar aç kalmasına ramen etli butlu sayılır :26:benim gibi eritemedi şu totosunu:17:hayim ve cevher en kısa zamanda elenir gibi geliyor:5:Bayanlardan birinin olsun finale kalmasını istiyorum lakin bu da biraz zor çünkü finale hasan, nihat yada anıldan ikisi kalır gibi geliyor:32:bakalım iyi olan kazansın:16:

almeda iyi bir is yaptigini saniyor ama yaniliyor haftaya nihat onu koruma altina almazsa o yazilacak haberi yok. Begüm ve hayim kesin onu yazacaklar . Hasanda nihatla iyi arkadas anil da yazilamayacagina göre kesin almedayi yazacak . teker teker ünlüleri elediler ya nasil bir is anlamadim.

almeda iyi bir is yaptigini saniyor ama yaniliyor haftaya nihat onu koruma altina almazsa o yazilacak haberi yok. Begüm ve hayim kesin onu yazacaklar . Hasanda nihatla iyi arkadas anil da yazilamayacagina göre kesin almedayi yazacak . teker teker ünlüleri elediler ya nasil bir is anlamadim.

Aynen şimdi onlara güveniyor havalanıyor ama fıss
Göreceğiz haftaya kendisinide tongaya düşürecekler haberi yok:1:

Aynen şimdi onlara güveniyor havalanıyor ama fıss
Göreceğiz haftaya kendisinide tongaya düşürecekler haberi yok:1:

Kimin hesap pesinde oldugu simdi ortaya cikti. Ben gönüllüleri hic sevmemistim. Özellikle begümü herkesle iyi gecinmeye calisiyor ama cok sinsi. Almeda tam arkasindaydi konurken. Ben almedayi yazmak istiyorum dedi. Alp kendini yanlis tanitti yazik oldu. Simdi finalde hasan , nihat ve anil olacaklari kesinlesti. 4. kisi de cevher olur. Hasan cevheri koruyor cünkü .Sonuctan hic memnun kalmadim. Ben finale en az 3 ünlü gitmesini isterdim. Adalar ayriyken ünlüler daha basariliydi.

Son düzenleme:
Back
X