Bence de. Bu fotoğrafı görene kadar ben de doğal sanıyodum. Aman neyse ya bize ne...
burcu esmersoyla begümde birbirine cok benziyo
evet yaaa büyük burunluevet ya benim burnu dikkatimi çekmiştide büyüklüğü estetik oldugunu düşünmedim yok yok büyük bunun burnu
kızz kadın uyuyacak ara hemen selam söyleBen en iyisi gideyimde anneciğimle konuşayım
Zaten hep aklıma gurbette oluşum geliyor aslında o yüzden ağlıyorumdur belkide
Bu ada konseylerinde
ayy ben sinir oluyomm Burcu yao burcu esmersoyun göğüslerini gözümüze gözümüze sokması yok mu füze gibi
ne biçim göğüsleri var o kadının ya vücuduna oranla bi garip
Ben de Burcu Esmersoya taktım.
ne dandirik geliyor programa ya.Acun bile ondan özenli.
ne bir makyaj ne bir fön.fosmuş yani.
hele fruttare reklamındaki hali
aynen kardeş gibiler
bide sanki burcu esmersoyda ada da yarışıyo okadar gün ada da kalmış gibi bakımsız çıkmaları yok mu
ilk günler daha beterdi eleştirilerle biraz kendini düzeltmiş ama yine kavgadan çıkmış gibi yahu bakımsız çırpı bacaklı şey
acaip bi mimik şekilleri var kadının hele bi reklam cekmiş dondurma reklamı ne kadar komik
selammmmmmm
almeda iyi bir is yaptigini saniyor ama yaniliyor haftaya nihat onu koruma altina almazsa o yazilacak haberi yok. Begüm ve hayim kesin onu yazacaklar . Hasanda nihatla iyi arkadas anil da yazilamayacagina göre kesin almedayi yazacak . teker teker ünlüleri elediler ya nasil bir is anlamadim.
Aynen şimdi onlara güveniyor havalanıyor ama fıss
Göreceğiz haftaya kendisinide tongaya düşürecekler haberi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?