Survivor bitti sohbete devam

almeda atis oyununda toplari seciyor sanki pazardan elma seciyor

Türk izleyicisi çok hakkaniyetli kararlar veriyor
Bence Begüm kalabilir adada
Çünkü hakeden biri varsa oda Begüm bu oylamada.

Almeda son yarışmalarda hiç varlık gösteremedi malesef gitmesi gerekiyor

ben bugun almeda gider diye dusunuyorum,begum hak ediyor kalmayi,
ha mustafa emmi ha almeda ikiside basarisizdi yarismalarda hadi mustafa emmi yasliydi digerlerine gore almeda cok basarisiz hep...

begüm gider de almeda kalırsa benim bu yarışmanın hakedenin kazandığı bir yarışma olduğuna olan inancım kalmayacak..
almeda gibi beceriksiz ,hırstan eser olmayan ,beleşten ödüllere giden bi de utanmadan bu ödüle gittiler diye cevheri kıskanan saçma sapan bir tip yaa..
begüm kızcağız yazık her oyunda hasandan bile başarılı oluyor ama cevher ve hayim beceriksizleri yüzünden ne ödüle gidebiliyor bi de üstüne üstlük yazılıyorya pes diyorum doğrusu ..
acun da bilinçli olarak takımları hep ünlü gönüllü olacak şekilde ayarlıyor ona da gıcık oluyorum ..
onun yüzünden begüm ve hsan iyi performansa sahipken hiçbir düle gidemiyorlar..
bunun neresinde adalet ..?

Kızlar önceki sayfalarda bir arkadaş survivorda çalan bir parça paylaşmış...
Benimde çok hoşuma giden bir parçası var sürekli çalıyolar bulan bilen varsa burda paylaşsın rica ediyorum
Adını bilmiyorum

ben de seviyorum canım,eşim Edirneli ne de olsa

çok ştres oldu kızcağız,asıl şimdi başladı bence yarışma onun için

Benim sözlüm de Çanakkaleli. Çok severim Trakya insanını cidden insanlıkları bir başka.. (Çok övdüm sanki )

Bu arada Almeda gitsin ya, uyuz oluyorum

canım arkadaş Nayer ve Pitbullu paylaşmıştı sanırım.
diğer dediğinde bu mu?

Maroon5 moves like jagger

[video=dailymotion;xkgb74]http://www.dailymotion.com/video/xkgb74_maroon-5-feat-christina-aguilera-moves-like-jagger_music[/video]

Buda güzel olanlarından bir tanesi sağol canım ama dediğim şarkıyı bulucam hırs yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…