Survivor bitti sohbete devam

hayime yaptigi aciklamaya bak cevhere yaptigi aciklamaya bak kendi kendiyle celisiyor,
hayime cevher yazilir die seni yazdim dio cevhere bana yakin en isim sensin bilmem ne sonrada hayime yaptigi aciklamayi yapior

Begümde de ne kuyruk acısı varmış be
Cevher'i korumasaydı sen yazılmayacaktın tabi,şimdi full dedikodu
Birbirlerini yazıyolar,birbirlerine dert yanıyolar
Hepsi garip bunların
Ay çok sinir oldum,bu ne ya sadece dedikodu izliyoruz

twety aynı kişiyi destekliyoruz sanırım Anıl'ıma bişey olmasında diğerleri napıyosa yapsın diyorum
çünkü geçen haftaki planları yüzünden hepsine gıcık oldum

evet favorim anil...

ay begen butonu ucmus ya

Sitede değişiklikler yapıyolar galiba
30sn.de bir mesaj yazabilirsiniz uyarısı geldi bana

Kızlar siteyle ilgili bişey sorcam
Bi kaç gündür mesela biri bi mesaj yazmış
Ben ondan sonra yazıyorum ama kendi mesajım onun üstünde görünüyo
Sizde de oluyo mu :44:

Alp gidince benim tadım kaçtı hiç izleyesim yok ortalık plancı tosbağalara kaldı Almeda gitsin bu hafta,sonraki hafta nihat,sonra hasan sırayla gitsinler işte.Alp yoksa hiç birini istemiyorum..... Anıl da uyuz etti beni Alp sayesinde finaldesin bir nihat ı yazamıyorsun konseyde korkak nolcak ?

Malesef bu hafta Almeda gitmeyecek
Ama bugün Begüm'e de sinir oldum
Dedikodunun dibine vurdu
Giderse gitsin

Son düzenleme:
ben almedayı sewiom ama gitsin hiç bişi yapamıyo onun oyunları heycan wermio aksine sinir edio beni ama alp gidince çok mutlu oldum hiç sewmiodum
hepsi sırasıyla gitsin nihat birinci olsun

Malesef bu hafta Almeda gitmeyecek
Ama bugün Begüm'e de sinir oldum
Dedikodunun dibine vurdu
Giderse gitsin

Begüm kendi adasında da car car konuşuyordu.Ama şimdi güç bakımından bakıncada kız haklı yani.Almedayı havada karada parmağının ucuyla bile yeniyor nerdeyse ödüllere hiç uğraşmayan almeda gidiyor.Üstelik insan bir özür diler arkadaşlar uğraşıyorum ama olmuyor çok mahçup oluyorum diye.Aksine birde cevap veriyor napıyım diyor.Ben olsam almedayı almam takımıma.Hiç başarı gösteremiyor... Zaten o bacaklarda erimiyor nasıl iş bu yaa ? Burcu esmersoy çöp gibi onun yanında....

Buna ben de katılıyorum.
Ama adalar birleşmesine rağmen bir bütünlük olamadığı ve hala kendi aralarında takım oldukları için takım seçimi yaparken duygusal davranıyorlar bence...
Yoksa dün Nihat'ın da tepesi attı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…