• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

Açıkcası bende öyle olur diye düşündüm ama böyle bir konuşma yaptığını bilmiyordum şimdi herkes onunda oynadığını görmüştür herhalde.Şu son 2 haftaya kadar ben bile anlamadım adamın oynadığını Alp le Hasan dı favorim.Ama sanki sinirlerini aldırmış gibi fazla iyimser yaklaşımları acabalarımı artırdı hani ????

ben diyorumm saman altindan su yurutuyor diye :37:
son zamanlarda gosteriyor yuzunu oyunlarda cevhere kizmasi,
ahada yaptigi bu hareket vs.alple begume yaptigi konsantrasyon bozma taktikleri :27::27:

Açıkcası bende öyle olur diye düşündüm ama böyle bir konuşma yaptığını bilmiyordum şimdi herkes onunda oynadığını görmüştür herhalde.Şu son 2 haftaya kadar ben bile anlamadım adamın oynadığını Alp le Hasan dı favorim.Ama sanki sinirlerini aldırmış gibi fazla iyimser yaklaşımları acabalarımı artırdı hani ????

Begüm gibi konusuyosun . Begüm müsün ? aciksasi ve hani her cümlesinde :))

Son düzenleme:
Onlara ben de bayıldııım. :16:

Hayim'in yaşını başını bilmiyorum da sınıf arkadaşı, okul arkadaşı gibi düşündüm ben
86 dogumlu galiba universitedendir :27:
Ee buna aciklama olaral ne diyo peki. Bak sen su iki yuzluye

hayime filan dioki cevherin yazilma ihtimali yuksekmis hayim adadaki herkesle iyiymis yazilma ihtimali dusukmus vs vs :37:
cevherede ilk bana en yakin sensin ondan seni sectim dedi sonrada iste yukarda dediklerimi dedi :37:

Almeda gitsin ya, hiç bir şey yaptığı yok hazır yiyici.. Millet oyun kazanıyor bu da aynı grupta diye sebepleniyor.. Bence Begüm ada da kalmayı daha çok hak ediyor, oyunlarda başarılı en azından :6:

her deliğe girerim ben haci:6:

ayy almeda gitsin be...
survivor ruhuna aykırı bu hatun
geldi dombili
gidiyo dombili
bi gram zayiflamadı
nası iş len bu
acun sergenin hatrına adana kebapla besliyo hatunu herhal :52::56:

hakkaten baldırlar ronaldoda yok..anca diskolarda çalkalasın başka kıpırdamadı yerinden...

almeda giderse nihat finalde kesin. Sembolu nihate verir. Geriye hasan ve begüm kalir hasan gelecek hafta kesin sembolü kazanir. Ücü finale cikar.

Begüm giderse immm hic belli olmaz kim gider kim kalir.

Alp e yaptıklarını izledim ama begüme ne yaptı ?

begumede dik dik bakip INSALLAH kaybeder diye dua etmis diyorlar dua kismini bilmem de ama dik dik korkutucu bakiyordu agzinida kimildatiyordu ama orda kendisi icinde dua ediyor olabilir gunahini almiyim:34:

86 dogumlu galiba universitedendir :27:hayime filan dioki cevherin yazilma ihtimali yuksekmis hayim adadaki herkesle iyiymis yazilma ihtimali dusukmus vs vs :37:cevherede ilk bana en yakin sensin ondan seni sectim dedi sonrada iste yukarda dediklerimi dedi :37:
Ay Allah im ya suna bak tam iki yuzlu ha. Halk oylamasina ciksa kesin şutlanir adadan

her deliğe girerim ben haci:6:

ayy almeda gitsin be...
survivor ruhuna aykırı bu hatun
geldi dombili
gidiyo dombili
bi gram zayiflamadı
nası iş len bu
acun sergenin hatrına adana kebapla besliyo hatunu herhal :52::56:

beni hatirladinmi haci bi topikte kapismistik galiba :27::27:

ne sergeni yokmus oyle birsey sergen demis almeda ile ask ihtimali sifir :27::27:

Back
X