ben hayimin arkadaslarini cok samimi buldum...![]()
Onlara ben de bayıldııım.

Hayim'in yaşını başını bilmiyorum da sınıf arkadaşı, okul arkadaşı gibi düşündüm ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hayimin arkadaslarini cok samimi buldum...![]()
ankete baktim internette % 53 begüm
% 47 almeda gider mis
Sizce kim gider ?
Ee buna aciklama olaral ne diyo peki. Bak sen su iki yuzluyeevet cevheri korudum begumu korudum hayimi koruyacam demis ada konseyindede cevheri koruyunca digerleri sasirdi ve ister istemez tepki gosterdiler![]()
ben diyorumm saman altindan su yurutuyor diye
son zamanlarda gosteriyor yuzunu oyunlarda cevhere kizmasi,
ahada yaptigi bu hareket vs.alple begume yaptigi konsantrasyon bozma taktikleri![]()
Açıkcası bende öyle olur diye düşündüm ama böyle bir konuşma yaptığını bilmiyordum şimdi herkes onunda oynadığını görmüştür herhalde.Şu son 2 haftaya kadar ben bile anlamadım adamın oynadığını Alp le Hasan dı favorim.Ama sanki sinirlerini aldırmış gibi fazla iyimser yaklaşımları acabalarımı artırdı hani ????
konsey niye gündüz oluyo bee?
bu acun kafa neler ceviriyo gene![]()
Açıkcası bende öyle olur diye düşündüm ama böyle bir konuşma yaptığını bilmiyordum şimdi herkes onunda oynadığını görmüştür herhalde.Şu son 2 haftaya kadar ben bile anlamadım adamın oynadığını Alp le Hasan dı favorim.Ama sanki sinirlerini aldırmış gibi fazla iyimser yaklaşımları acabalarımı artırdı hani ????
gurbaaa sen buralara gelirmiydin![]()
86 dogumlu galiba universitedendirOnlara ben de bayıldııım.
Hayim'in yaşını başını bilmiyorum da sınıf arkadaşı, okul arkadaşı gibi düşündüm ben
Ee buna aciklama olaral ne diyo peki. Bak sen su iki yuzluye
her deliğe girerim ben haci
ayy almeda gitsin be...
survivor ruhuna aykırı bu hatun
geldi dombili
gidiyo dombili
bi gram zayiflamadı
nası iş len bu
acun sergenin hatrına adana kebapla besliyo hatunu herhal![]()
Alp e yaptıklarını izledim ama begüme ne yaptı ?
Ay Allah im ya suna bak tam iki yuzlu ha. Halk oylamasina ciksa kesin şutlanir adadan86 dogumlu galiba universitedendirhayime filan dioki cevherin yazilma ihtimali yuksekmis hayim adadaki herkesle iyiymis yazilma ihtimali dusukmus vs vs
cevherede ilk bana en yakin sensin ondan seni sectim dedi sonrada iste yukarda dediklerimi dedi
![]()
Begüm gibi konusuyosun . Begüm müsün ? aciksasi ve hani her cümlesinde :))
Almeda 92 doğumluymus ya
Bende cok sasirdimDaha neler![]()
her deliğe girerim ben haci
ayy almeda gitsin be...
survivor ruhuna aykırı bu hatun
geldi dombili
gidiyo dombili
bi gram zayiflamadı
nası iş len bu
acun sergenin hatrına adana kebapla besliyo hatunu herhal![]()