• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

çok yakıştı ikinize de :16::16:
bende yok,zaman var daha diye düşünüyoruz ama istediğimde de olmazsa çok üzülürüm:(
sen tedavi fln mı oluyorsun canım,sen de tivitide istiyorsunuz diye tahmin ediyorum umarım Allah tez zamanda göbişinize kondurur bebişleri :16::16:

Yok canım malesef tedavilik bir şeyim yok benim
Bekliyoruz öyle işte ALlah kısmet etsin diye
Evet ikimizde çok istiyoruz canım yaa
Allah tez vakitte nasip eder inşallah
Allah seninde gönlüne göre versin:16:

Annesi kurban olsun nede tatlı teyzeleri hele şuna bakınn
Yiyesim geldi valla:27:

:1::1::1::1::1:Çok talı bencedeAma olsa bu hallerini bile severdim ben ultrason resimleri çerçeveler etrafa koyardım:27::27::27:

Canım ben hala saklıyorum 2. bebeğimin ultrason görüntülerini
Kendisi gitti ama fotosu kaldı:14:
Neyse hayırlısı bekliyoruz valla
Senin çocuğun varmı?:26:
Takip ettiğim kadarıyla ben yok diye biliyorum ama:26:

Canım ben hala saklıyorum 2. bebeğimin ultrason görüntülerini
Kendisi gitti ama fotosu kaldı:14:
Neyse hayırlısı bekliyoruz valla
Senin çocuğun varmı?:26:
Takip ettiğim kadarıyla ben yok diye biliyorum ama:26:

Allah inşlalah bir daha aynı acıları yaşatmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Benim de yok bebeğim 7 yıllık evliyim hiç hamile kalmadım.

Üüzülme canım vakti saati geldiğinde bizlerde tadacağız inşallah o duyguyu demekki şuan hayırlısı bu ve daha zamanı var.

Geçti geçti neyse öyle 1,2 dakika oluyor üzülüyorum geçiyor ne yapalım elden ne gelir
En güzeli SAbretmek Ve Allah'a sığınmak:16:

Allah inşlalah bir daha aynı acıları yaşatmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Benim de yok bebeğim 7 yıllık evliyim hiç hamile kalmadım.

bende 2 sene oldu hic hamile kalmadim :43::43::43:

tez vakitte inşallah bizlerde hayırlı bir şekilde hamile kalırız
Yavrularımızı kucağımıza alırız sağlıcakla
İkizlermiz olur inşallah:27:

bende 2 sene oldu hic hamile kalmadim :43::43::43:

Geçti geçti neyse öyle 1,2 dakika oluyor üzülüyorum geçiyor ne yapalım elden ne gelir
En güzeli SAbretmek Ve Allah'a sığınmak:16:

Üzüülmek yok olacak inşallah.Benim bu ay ilk defa adetim 14 gün gecikti çok umutlanmıştım ama dün adet oldum.
Yapacak birşey yok.Artık takmıyorum.26 yaşında hayata küsmüştüm ama artık üzülmiycem.
Mutlu olmak için başka sebeplerim var

Back
X