Survivor bitti sohbete devam

bakiom kiz bakmam mi benden kacmaz

mesela gecenlerde kürdan kebabi yaptimm o kadar susledim esim koftelerini tek yedi patlicanlar ziyan oldu oyle oluncada canim skliyo malzeme ziyan oluo diye

Haklısın canım, yazık oluyor.. Bende de bir sürü tarif var canım.. Bulup bulup Word e yazıyorum kaydediyorum,ordan yapıyorum bende Aklımda tutamıyorum malesef İstersen bende yollarım canım, sorun olmaz

ooo herkes gitmiş bir ziyaretçiler kalmış hem de 6 tane

GORUSURUZ yine gel cok sevdim seni

bak geldim bile,yedik hemen
ben de seni sevdim

Daha yemek yapmadımm yaa üşeniyorumm
Bide orucum nasıl susadım
Daha iki saat var iftara
Bi tek pasta yaptım otur onu yerim bende

Allah kabul etsin canım amin.geçen ramazan tutamadım ben,nasipse bu sene bırakmıcam Allahın izniyle

hergün ne yemek yapacam diye dusunmekten biktim
çoğu zaman bana da daral geliyor.ama ben de bilemediğim her şeyi netten bakıyorum.
çeşit açısından iyi oluyor

anlat len ne is yaptin

ben sayiyim uyandim evi havalndirdim oturdum oturus o oturus tuvalet banyo temizlencek tozlar alinacak camasirlar katlanacak ev supurulcek yerler silinecek ohooooo daha yapacam

canım orda sabah mı almanya mı orası bu arada? burda akşam oluyor da

canım tşk ederim.
onu burda okuyorum ben de.
yarınki duruma göre ben de deneyebilirim.adeti de düzenliyormuş galiba bu tohum.

Haklısın canım, yazık oluyor.. Bende de bir sürü tarif var canım.. Bulup bulup Word e yazıyorum kaydediyorum,ordan yapıyorum bende Aklımda tutamıyorum malesef İstersen bende yollarım canım, sorun olmaz
yolla yolla

ooo cabul geldin yok almanya degilde komsusu diyim 1 saat fark var sadece

Evet canım öyle. Aslında ben hormonlarımı düzenlesin diye içmiştim, kist için değil.
Ama ona faydası oldu herhalde çünkü başka bir şey kullanmadım...
Bir de bi arkadaş bende tüylenme yaptı demiş, ben zaten fazla olan tüyüm için içiyordum korkumdan bıraktım daha da coşmasınlar.

ooo cabul geldin yok almanya degilde komsusu diyim 1 saat fark var sadece

şifreli konuşma kız harita bilgim iyi değil:44:

benim prolaktinimi de düzenler belkim

slm

Tweetycim sen bana neye ihtiyacın olduğunu söyle (yemek mi, pilav mı, tatlı mı) ben sana öne göre özelden mesaj atim canım.. Yaptığım çok güzel sütlü tatlılar var bu arada

selam kızlar kimse yokmu...

Kızlaaaaarrrr yaaaaaaaaaaaa

Yemin ederim yok böyle bir insan evladı daha

Allahım özene bezene yaratmış yaraabbbbiiiimmmmm........

Tweetycim sen bana neye ihtiyacın olduğunu söyle (yemek mi, pilav mı, tatlı mı) ben sana öne göre özelden mesaj atim canım.. Yaptığım çok güzel sütlü tatlılar var bu arada

canim sen bana aklina geldikce kolay tarifleri detaylica yaz yemek olsun corba olsun tatli olsun pilav olsun ne olursa hayir demem yani

Varsa istediğin bir tarif göndereyim

Tamam canım gönderirim..

Böyle fırına girmeyen tatlıların varsa yollayabilirmisin canim... Yazın kocamla fırın olmayan bı evde kalcaz dusunuyorum ne yemekler tatlılar yapabilirim diye yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…