Survivor bitti sohbete devam

Ayakkabı benim içinde bir ilk oldu.Genelde spor babet yada converse giyerdim.Bir topuklu almak istedim ama ince touklularla yürümek zor olacağından bunu aldım ama aykata güzel duruyor.

Teşekkür ederim
yok ben dolgu topuk severim acik ya ben pek giymiyorum acik ayakkabi parmagim firliyo
ama sana yakismistir eminim

banyo derdi problem hep

Allah razı olsun canım amin

kocam geldi karnı aç koca bebeğin
hepinizi öptüm görüşürüz.

GORUSURUZ yine gel cok sevdim seni

Pantolon çok hoşmuş canım yağmurluğununda rengine bayıldım
Güle güle giyin canım

Teşekkür ederim.Pantolonu bende beğendim acıcık göbüşüm var ama acıcık bu pantalonla hiç belli olmuyorYağmuluğunda aynen bende rengine sebep aldım dışarı çıktım yağmur yağıyordu dönerken girdim bir mağazaya giydim çıktım

Daha yemek yapmadımm yaa üşeniyorumm
Bide orucum nasıl susadım
Daha iki saat var iftara
Bi tek pasta yaptım otur onu yerim bende

Kısmetse daha var bi 3 sene canım, sözlüyüm bende..

Aooww:) Kız uzatmayın anacım bu işleri benden size tavsiye
Uzadıkça şeyi çıkıyor bu işlerin
Bne yaşadım gördüm bizzat:))
Neyse allah size yaşatmasın

Daha yemek yapmadımm yaa üşeniyorumm
Bide orucum nasıl susadım
Daha iki saat var iftara
Bi tek pasta yaptım otur onu yerim bende
ALLAH KABUL ETSIN CANIM bende yapmadim daha yemek

Bende çıkıyorum benimkide gelmek üzere sende öpüldün

Anladımmm

Kızlar bende çıkıyorum eşim 5 dk ya gelir yemekler hazır ama masa hazır değil şimdi jet hızıyla masayı hazırlıyım

gorusuruz canimmm ozletme kendini ugra topigee afiyet olsun

Anladımmm

Kızlar bende çıkıyorum eşim 5 dk ya gelir yemekler hazır ama masa hazır değil şimdi jet hızıyla masayı hazırlıyım

Hadi güle güle kolay gele sana görüşmek üzere arada bir gel hoş sohbetinden bizi mahrum bırakma:)

Bende çıkayım en iyisi gideyim bi uzanayımm
Uf bide şu bulaşık makinasını yerleştirecem en en en nefret ettiğim ev işi

Hadi görüşürüz inşallah hepiniz Allah'a emnaet olun

Sorma şekerim ya kaldım valla Ablamın benim yaşımdayken çocuğu vardı bana diyoki "Ebru bak ben karta kaçmadan evlen ve çocuk yap, nasıl teyzelik yapcam ben yaşlanınca" diyo

Aooww:) Kız uzatmayın anacım bu işleri benden size tavsiye
Uzadıkça şeyi çıkıyor bu işlerin
Bne yaşadım gördüm bizzat:))
Neyse allah size yaşatmasın

Şekerim 6 senedir birlikteyiz zaten, 3 sene daha beklicez (askerlik filan var).. 9 seneyi devirmeden almam ben onu zati

Annem diyor ki" bak çocuk anladı senin ne kadar dengesiz olduğunu almıyor seni, Allah yardım etsin çocuğa seni çekmek kolay mı, nasıl dayandı anlamıyorum zaten" diyor.. Bende diyorum ki" o beni değil ben onu almıyorum, çatla sende asıl Allah bana kolaylık versin"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…