Survivor bitti sohbete devam

ohhhhhhhhhhhhhh iyi yapmış karısı, bende aynısını yapardım

aaa çok büyük geçmiş olsun ya, gözüm tutmuştu annesini, şirin bir bayandı, allah şifasını versin

bu arada uçak kuştan betersiniz ha, sabahın köründe taze taze haberler getirmişsiniz

merveyle tiviti mışıl mışıl uyuyorlar herhalde
ben de doktora bile gitttim geldim

geçmiş olsun, umarım önemli birşey değildir

Nihat Altınkaya’nın annesi beyin kanaması geçirdi
Acun Ilıcalı, özel uçağıyla Nihat’ı İstanbul’a getirdi

Survivor’ın favori yarışmacısı Nihat Altınkaya’nın annesi Nilüfer Altınkaya geçen cumartesi beyin kanaması geçirdi. Hemen Dragos’taki Sema Hastanesi’nde yoğun bakıma alınan Nilüfer Altınkaya’nın burnundan kan geldiği ve yakınları tarafından acil olarak hastaneye yatırıldığı öğrenildi. Survivor yarışması için Dominik’te olan oyuncu Nihat Altınkaya haberi duyar duymaz Ilıcalı’nın özel uçağıyla sessizce Türkiye’ye geldi. Annesi yoğun bakımda olan Altınkaya’nın yarışmaya devam edip etmeyeceği ise doktorların annesi konusundaki kararına göre şekillenecek.

Nilüfer Altınkaya’nın yakınları “Nilüfer son zamanlarda çok yorgundu. Yarışmanın da stresi içindeydi. Sabaha karşı 04.30’da fenalaştı, hemen hastaneye kaldırdık. Nihat önceki gün İstanbul’a geldi. Doktor ne derse ona göre hareket edeceğiz” dedi. Nihat Altıntaya hastaneden bir an olsun ayrılmazken anne Altınkaya’nın durumu dün akşama kadar ciddiyetini koruyordu.

çok üzüldüm acil şifalar.

ay ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH(AMIN)

Kızlar nıhatın annesı hayatı tehlıkeyı atlatmıs ve nıhat adaya gerı donmus yanı yarısmaya devam edıyor

selam kızlar cok üzüldüm ya nihatın annesine düzelmiş ama nasıl devam edicek yarısmaya nihat, aklı hep annesinde kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…