kizlar gazetede okudum,sozde nihatin karisi almedayi kiskanmis,o yuzdende su ailelerin geldigi zaman esi gelmemis dominige,
annesi nihata soylemis durumu nihatta almedayla arasina mesafe koymus almedaninda son programda surekli nihata abi demesi dikkatleri cekmis...
Ayy gönderiyorum canım, atlamışım seni kusura bakma
Aaaa kızlar birde Nihat şuan İstanbuldaymış. Annesi beyin kanaması geçirmiş, Acun'un özel uçağıyla apar topar İstanbul'a gelmiş.. Yarışmaya devam edip etmeyeceği doktorların raporuna bağlıymış.. Az önce haber sitesinde okudum..
Aaaa kızlar birde Nihat şuan İstanbuldaymış. Annesi beyin kanaması geçirmiş, Acun'un özel uçağıyla apar topar İstanbul'a gelmiş.. Yarışmaya devam edip etmeyeceği doktorların raporuna bağlıymış.. Az önce haber sitesinde okudum..
kizlar gazetede okudum,sozde nihatin karisi almedayi kiskanmis,o yuzdende su ailelerin geldigi zaman esi gelmemis dominige,
annesi nihata soylemis durumu nihatta almedayla arasina mesafe koymus almedaninda son programda surekli nihata abi demesi dikkatleri cekmis...
merveyle tiviti mışıl mışıl uyuyorlar herhalde
ben de doktora bile gitttim geldim
geçmiş olsun, umarım önemli birşey değildir
kız sen ne arıosun burlarda bakimm bengisu seni arıodu buldumu bilmiom hiç uğramaz oldun topikee bak başaka sölerim heeeKız şu survıvordeki Hayim varya şaşkın ördek yavrusu
Onun arkadaşına aşık olmuş onu kastediyo
Kızlar nıhatın annesı hayatı tehlıkeyı atlatmıs ve nıhat adaya gerı donmus yanı yarısmaya devam edıyor
YENI UYANDIm sayilir markete gidecem
bu arada uçak kuştan betersiniz ha, sabahın köründe taze taze haberler getirmişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?