Survivor bitti sohbete devam

kizlar gazetede okudum,sozde nihatin karisi almedayi kiskanmis,o yuzdende su ailelerin geldigi zaman esi gelmemis dominige,
annesi nihata soylemis durumu nihatta almedayla arasina mesafe koymus almedaninda son programda surekli nihata abi demesi dikkatleri cekmis...:27:

ohhhhhhhhhhhhhh iyi yapmış karısı, bende aynısını yapardım :ssz:

Ayy gönderiyorum canım, atlamışım seni kusura bakma :27:

Aaaa kızlar birde Nihat şuan İstanbuldaymış. Annesi beyin kanaması geçirmiş, Acun'un özel uçağıyla apar topar İstanbul'a gelmiş.. Yarışmaya devam edip etmeyeceği doktorların raporuna bağlıymış.. Az önce haber sitesinde okudum..

aaa çok büyük geçmiş olsun ya, gözüm tutmuştu annesini, şirin bir bayandı, allah şifasını versin

Aaaa kızlar birde Nihat şuan İstanbuldaymış. Annesi beyin kanaması geçirmiş, Acun'un özel uçağıyla apar topar İstanbul'a gelmiş.. Yarışmaya devam edip etmeyeceği doktorların raporuna bağlıymış.. Az önce haber sitesinde okudum..

kizlar gazetede okudum,sozde nihatin karisi almedayi kiskanmis,o yuzdende su ailelerin geldigi zaman esi gelmemis dominige,
annesi nihata soylemis durumu nihatta almedayla arasina mesafe koymus almedaninda son programda surekli nihata abi demesi dikkatleri cekmis...:27:

bu arada uçak kuştan betersiniz ha, sabahın köründe taze taze haberler getirmişsiniz :27:

merveyle tiviti mışıl mışıl uyuyorlar herhalde :1::1:
ben de doktora bile gitttim geldim :52:

geçmiş olsun, umarım önemli birşey değildir :ssz:

Nihat Altınkaya’nın annesi beyin kanaması geçirdi
Acun Ilıcalı, özel uçağıyla Nihat’ı İstanbul’a getirdi

Survivor’ın favori yarışmacısı Nihat Altınkaya’nın annesi Nilüfer Altınkaya geçen cumartesi beyin kanaması geçirdi. Hemen Dragos’taki Sema Hastanesi’nde yoğun bakıma alınan Nilüfer Altınkaya’nın burnundan kan geldiği ve yakınları tarafından acil olarak hastaneye yatırıldığı öğrenildi. Survivor yarışması için Dominik’te olan oyuncu Nihat Altınkaya haberi duyar duymaz Ilıcalı’nın özel uçağıyla sessizce Türkiye’ye geldi. Annesi yoğun bakımda olan Altınkaya’nın yarışmaya devam edip etmeyeceği ise doktorların annesi konusundaki kararına göre şekillenecek.

Nilüfer Altınkaya’nın yakınları “Nilüfer son zamanlarda çok yorgundu. Yarışmanın da stresi içindeydi. Sabaha karşı 04.30’da fenalaştı, hemen hastaneye kaldırdık. Nihat önceki gün İstanbul’a geldi. Doktor ne derse ona göre hareket edeceğiz” dedi. Nihat Altıntaya hastaneden bir an olsun ayrılmazken anne Altınkaya’nın durumu dün akşama kadar ciddiyetini koruyordu.

:43: çok üzüldüm acil şifalar.

ay ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH(AMIN):nazar:

Kızlar nıhatın annesı hayatı tehlıkeyı atlatmıs ve nıhat adaya gerı donmus yanı yarısmaya devam edıyor:40:

selam kızlar cok üzüldüm ya nihatın annesine düzelmiş ama nasıl devam edicek yarısmaya nihat, aklı hep annesinde kalır:50:

Back
X