- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
ıyı geceler kızlarr
merve yok anam hala aynıyım benımle dügünu olanlar bendn sonra olanlar hepsi dogurdu millet 2 gececk ben yerımde sayıyorummm
Hadi hadi, bu saatte ne tozu
Sallama lan bu saatte mi?
lan niye sallayimm be ben bazen islerimi geceden yapiyorumm gunduz uyuyorum yetisemiyorum diye
ıyı geceler kızlarr
merve yok anam hala aynıyım benımle dügünu olanlar bendn sonra olanlar hepsi dogurdu millet 2 gececk ben yerımde sayıyorummm
Perde diktirmiş halı almış onu anlatıyorCiddi misin?Annen çok özlemiş seni demek ki ya da anlatacakları varmış baya
Allah seni ne yapmasın kızlan niye sallayimm be ben bazen islerimi geceden yapiyorumm gunduz uyuyorum yetisemiyorum diye
Bende gece yaparim ne cok benziyomusuz bacim biz senle
Valla simdi namaz kilip bulasik yikiycam sonrada kocamin kollarina atacam kendimi
ıyı geceler kızlarr
Perde diktirmiş halı almış onu anlatıyor
ıyı geceler kızlarr
İyi geceler
aynii ben benden sonra evlenenler ben 1 senelik evliyken bekar olup evlenenler hamile kimi dogurdu ben yerimde sayiyorum
Ben de bulasik yikiycam simcik
Konus konus selam soyle bizden de
Kapattım valla en sonunda dayanamadım kulaklarım patlayacak mazallah:):)Konuşuyor musun canım hala
Kapattım valla en sonunda dayanamadım kulaklarım patlayacak mazallah:):)
Koca kolumuuu
nasılsın cnm
evet yaa daha kısa gırerken dugunlerı oldu hemen hamıs kalmıslar benım 2 bıtecekk artık yaaaakoca sullalede bı be kaldımm hepsı ya dogurdu ya hamıle
Bende gece yaparim ne cok benziyomusuz bacim biz senle
Valla simdi namaz kilip bulasik yikiycam sonrada kocamin kollarina atacam kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?