Survivor bitti sohbete devam

Şimdi kalkışa geçelim :)
[video=youtube;goGVVh1-PC8]http://www.youtube.com/watch?v=goGVVh1-PC8[/video]

Milim milim yanın erkek milleti :)

ıyı geceler kızlarr

merve yok anam hala aynıyım benımle dügünu olanlar bendn sonra olanlar hepsi dogurdu millet 2 gececk ben yerımde sayıyorummm

aynii ben benden sonra evlenenler ben 1 senelik evliyken bekar olup evlenenler hamile kimi dogurdu ben yerimde sayiyorum

lan niye sallayimm be ben bazen islerimi geceden yapiyorumm gunduz uyuyorum yetisemiyorum diye
Allah seni ne yapmasın kız Bazen bende gece mutfağı topluyorum.. Mutfak takıntım var azıcık, dağınık oldumu delleniyorum. Sabah, öğlen,akşam, gece farketmez, gördüğüm an bitmiştir

ıyı geceler kızlarr

merve yok anam hala aynıyım benımle dügünu olanlar bendn sonra olanlar hepsi dogurdu millet 2 gececk ben yerımde sayıyorummm

iyi geceler canim hosgeldin.. Bende doguramadim daha 10 ay oldu isteyeli ha diyince olmuyoki bacim nasipten ote yol gitmiyo ne yapalim

ıyı geceler kızlarr

Hayırlısı kuzum ya sorma bizde beklemedeyiz
Aynen valla benimde öyle çocukları oldu biz hala çekirdek aile olamadık
Nasılsın iyimisin kuşum

nasılsın cnm

evet yaa daha kısa gırerken dugunlerı oldu hemen hamıs kalmıslar benım 2 bıtecekk artık yaaaa koca sullalede bı be kaldımm hepsı ya dogurdu ya hamıle

ayneeeeen esimin benden sonra evlenen 3 kuzeni ve 1 akrabasi var kuzenlerden 2 si hamile 2 si dogurdu ben daha yerimde sayiyorum evleneli 2 sene oldu :/

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…