Survivor bitti sohbete devam

Şimdi kalkışa geçelim :)
[video=youtube;goGVVh1-PC8]http://www.youtube.com/watch?v=goGVVh1-PC8[/video]

Milim milim yanın erkek milleti :)

ıyı geceler kızlarr:16:

merve yok anam hala aynıyım benımle dügünu olanlar bendn sonra olanlar hepsi dogurdu millet 2 gececk ben yerımde sayıyorummm:9::9::27::27::27::27::27::27:

aynii ben benden sonra evlenenler ben 1 senelik evliyken bekar olup evlenenler hamile kimi dogurdu ben yerimde sayiyorum :25:

lan niye sallayimm be ben bazen islerimi geceden yapiyorumm gunduz uyuyorum yetisemiyorum diye :27:
Allah seni ne yapmasın kız :27: Bazen bende gece mutfağı topluyorum.. Mutfak takıntım var azıcık, dağınık oldumu delleniyorum. Sabah, öğlen,akşam, gece farketmez, gördüğüm an bitmiştir :27:

merve yok anam hala aynıyım benımle dügünu olanlar bendn sonra olanlar hepsi dogurdu millet 2 gececk ben yerımde sayıyorummm:9::9::27::27::27::27::27::27:

iyi geceler canim hosgeldin.. Bende doguramadim daha 10 ay oldu isteyeli ha diyince olmuyoki bacim nasipten ote yol gitmiyo ne yapalim :14:

Hayırlısı kuzum ya sorma bizde beklemedeyiz:27:
Aynen valla benimde öyle çocukları oldu biz hala çekirdek aile olamadık:9:
Nasılsın iyimisin kuşum:16:

nasılsın cnm :16:

evet yaa daha kısa gırerken dugunlerı oldu hemen hamıs kalmıslar benım 2 bıtecekk artık yaaaa :27::27::27::27::27::27: koca sullalede bı be kaldımm hepsı ya dogurdu ya hamıle

ayneeeeen :27::27:esimin benden sonra evlenen 3 kuzeni ve 1 akrabasi var kuzenlerden 2 si hamile 2 si dogurdu ben daha yerimde sayiyorum evleneli 2 sene oldu :/

Son düzenleme:
Back
X