bunu kocişe söyledim dehayime yazik ya sallana sallana dolanioo
şu hasanın tezcanlılığı hamaratlığı bende olsa 10 çocuk doğurmuştum..her gün odun topla ateş yak bulaşık yıka balık tut coconat topla kes içir aaaaaa ben sayarken yoruldum..piravo vallahi du topuğuma tükürcem:)
şu hasanın tezcanlılığı hamaratlığı bende olsa 10 çocuk doğurmuştum..her gün odun topla ateş yak bulaşık yıka balık tut coconat topla kes içir aaaaaa ben sayarken yoruldum..piravo vallahi du topuğuma tükürcem:)
niye gııııııııııııı
cips yiyollar işte yeter
Ay begüme bakın ne aptalsın kızım yaa
bunu kocişe söyledim dekociş diyoki aç adam ne yapsın diyo sıkıysa git bi yürü orda diyo
evet yaa saçma sapan bişi ilk başlar bir heves izlemiştimayy ınsallah nerde o günler, o kadar sacma bır dızı kı
duymasın evetterlık gelebılır kafama
Ay begüme bakın ne aptalsın kızım yaa
Ay bu Cevher'in niye böyle kırık hareketleri varya karı gibi aynı
barbıe bebek gıbı bır karısı var yalnız[/QUOTE
ben sevmedim hayimin annesi daha güzeldi:)
hahaha valla hamarat adam nede olsa rizeli karadenizliler caliskan olur yanlis degilsem...
kadınları çalışkan olurlar erkekleri çapkın :))
hahaha valla hamarat adam nede olsa rizeli karadenizliler caliskan olur yanlis degilsem...
Kız poposu mu varki zaten zayıfcanak bir şeyaptal maptal emmeeee popoyu güzel sallıyo
bi o yana bi bu yana
karadenizin kadınları çalışkan olur erkekleri tembel olur diye biliyorum yanlış değilsem
evet yaa saçma sapan bişi ilk başlar bir heves izlemiştimterlikler gelmesin kafalara final çabucak olsun iffet dizisi imha olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?