- 28 Mayıs 2009
- 11.309
- 137
- 413
bunu kocişe söyledim dehayime yazik ya sallana sallana dolanioo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunu kocişe söyledim dehayime yazik ya sallana sallana dolanioo![]()
şu hasanın tezcanlılığı hamaratlığı bende olsa 10 çocuk doğurmuştum..her gün odun topla ateş yak bulaşık yıka balık tut coconat topla kes içir aaaaaa ben sayarken yoruldum..piravo vallahi du topuğuma tükürcem:)
şu hasanın tezcanlılığı hamaratlığı bende olsa 10 çocuk doğurmuştum..her gün odun topla ateş yak bulaşık yıka balık tut coconat topla kes içir aaaaaa ben sayarken yoruldum..piravo vallahi du topuğuma tükürcem:)
niye gııııııııııııı
cips yiyollar işte yeter![]()
Ay begüme bakın ne aptalsın kızım yaa
bunu kocişe söyledim dekociş diyoki aç adam ne yapsın diyo sıkıysa git bi yürü orda diyo
![]()
evet yaa saçma sapan bişi ilk başlar bir heves izlemiştimayy ınsallah nerde o günler, o kadar sacma bır dızı kı
duymasın evetterlık gelebılır kafama
![]()
Ay begüme bakın ne aptalsın kızım yaa
Ay bu Cevher'in niye böyle kırık hareketleri varya karı gibi aynı
barbıe bebek gıbı bır karısı var yalnız[/QUOTE
ben sevmedim hayimin annesi daha güzeldi:)
hahaha valla hamarat adam nede olsa rizeli karadenizliler caliskan olur yanlis degilsem...![]()
kadınları çalışkan olurlar erkekleri çapkın :))
hahaha valla hamarat adam nede olsa rizeli karadenizliler caliskan olur yanlis degilsem...![]()
Kız poposu mu varki zaten zayıfcanak bir şeyaptal maptal emmeeee popoyu güzel sallıyo
bi o yana bi bu yana![]()
karadenizin kadınları çalışkan olur erkekleri tembel olur diye biliyorum yanlış değilsem![]()
evet yaa saçma sapan bişi ilk başlar bir heves izlemiştimterlikler gelmesin kafalara
final çabucak olsun iffet dizisi imha olsun
![]()