• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

yok benden 3yas kücük erkek kardesım var 12 yasına kadar odalarımız bırdı, ranza vardı odada ama yıne yatagımda yalnız yatmıodum :37: kardesım yukarı cıkıodu bende pesınden bır bakmısım asagıda bende hemen pesınden asagı yanına yatıodum :1:

yok benden 3yas kücük erkek kardesım var 12 yasına kadar odalarımız bırdı, ranza vardı odada ama yıne yatagımda yalnız yatmıodum :37: kardesım yukarı cıkıodu bende pesınden bır bakmısım asagıda bende hemen pesınden asagı yanına yatıodum :1:

hahaaha o ne kiz oyle yapision kene gibi hehehe :60:

bende gidiyorum gelirim belki sonra belli olmaz hayirli geceler :16:

off ama haraketıde pek sevmem ben :1:

hem uykum cok hem acıktım gıbı bırsey oldum hemde haraketsızım hımbılım :37:

Sen bekarsin demi.. Bekarken ben bi tembeldimkii annem bagrirdi su bulasiklari yika diye :60:
Allah sana senden 5 kat fazla cocuk versin derdi bide..
Versin versinn anammm :1:
bende hem acim hemde canim bisey istemiyo.:44:

Sen bekarsin demi.. Bekarken ben bi tembeldimkii annem bagrirdi su bulasiklari yika diye :60:
Allah sana senden 5 kat fazla cocuk versin derdi bide..
Versin versinn anammm :1:
bende hem acim hemde canim bisey istemiyo.:44:

he ya bekarım, benımkıde bagırıyo..bagırmaklada kalmıo fırlatıo terlıklerı kafama :37: sonra da güzellıkle yaklasma taktıgını denıyo yavrum ben senın ıyılıgın ıcın dıyom dıye hahah

he ya bekarım, benımkıde bagırıyo..bagırmaklada kalmıo fırlatıo terlıklerı kafama :37: sonra da güzellıkle yaklasma taktıgını denıyo yavrum ben senın ıyılıgın ıcın dıyom dıye hahah

:60:
bende cok dayagni yedim anamin :40:
Al kirdin kirdin :D

Maşallah yavrucuğum maşallah:27:
Tabiki benim annemde öyledir:)

Turkiyeye tel beles anamm ondan oyle yoksa 15 dk felan konusurdum anama yakin olsam konusmaz hergun yanina giderdim :1:
Bugun kiz kardesime aciktim evde yiycek bisy yok(abur cubur) ne yesem acaba ben dedim kapattim sonra aglamis ablam aclictan olecek diye :60:

Back
X