Survivor bitti sohbete devam

ben hiç sevmem
o zaman bizim evede bi el at

Gelirim... Çok seviyorum ki temizlik yapmayı

Tamam o zaman bize her ogun kahvaltilikk
Her yer paris der gibim oldu
Ben yemek yapmayi canim istemediginde kahvaltilik hazirlarim esime oda bi guzel yer

Ay allahtan benim eşimde hiç demez bunu mu yicez diye...Sevdiği yiyecekler olsun sadece yeter onun dışında tadı,tuzu,pişip pişmediği önemli değil her türlü yer

Hadi tozolll git camlarini sill
Ben de gidiyomm namaz kilacam dua edicem corek otuna baslamayi unutma giz adetinin 2.ci gunu

Benim esim begenmezse yapamiyosun der o yuzden yaptigim seylerin tadina bakiyorum guzel olmamissa dolapta saklayip kendim yiyorum ona yar etmeden
sonra en cok sevdgi seylerden birini yapiom napiyim

Oyyy yirim agzini nasi guzel konusuyo tursu diyemedi bi
Bizimde olsa keske boyle
INSALLAH canim cok tatli ama bayildim kiza

Hadi tozolll git camlarini sill
Ben de gidiyomm namaz kilacam dua edicem corek otuna baslamayi unutma giz adetinin 2.ci gunu

onu soracaktimm kiz sana corek otunu aldimda onu ballami karistiracaz nasil yapcaz adetliykenmi yiycez :26:
ALLAH KABUL ETSIN

INSALLAH canim cok tatli ama bayildim kiza

onu soracaktimm kiz sana corek otunu aldimda onu ballami karistiracaz nasil yapcaz adetliykenmi yiycez :26:
ALLAH KABUL ETSIN

Balla tarcinla karistirarak yiyolar ama corekotunu toz haline getirip yapiyolarmis onu bende toz halini bulamadim.. Bide toz halindekiler zararlimi oluyomus ne hemen tuketilmesi lazimmis,yani kendin cekip toz haline getirip tuketmelisin yada cektirilmis alsak azar azar burda baharatci yok ki istedigimi buluyum :26:
1 cay kasigi corek otunu cigne yut suyla o daha faydaliymis oyle soyledi birisi..
Allah yardimcimiz olsun insAllah
Hadi optum cnm gorusuruz

Adetin 2.ci gununden 12. ci gunune kadarmis

Son düzenleme:

iyi yiyim bakalim balla karistirip yesemde bisey olmaz herhalde,hadi bende cikayim atvdeki programa takildim kac gundur ariyorlar kizi ankarada bulunur INSALLAH

offf bitti camlar cok sükür bide odalarin tozunu aldimmiydi kalanini yarin yaparim

selammm kizlar ANIL yeni sezonda bir dizide oynayacakmis,dizilerden cok teklif gelmis anila

Son düzenleme:
selamlarr
demek anıla teklifler gelmiş haa
ben hep eşime diyorum bu çocukta oyuncu yüzü var diye
ben kendi kafamda onu bir dizye yerleştirmiştim zaten
anılı hürremin oğlu mehmet yaptım
hasanıda yine muhteşem yüzyılın kötü karakteri olarak tayin etimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…