• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

ben hiç sevmem
o zaman bizim evede bi el at :1:

Gelirim... Çok seviyorum ki temizlik yapmayı :16::16::16:

Tamam o zaman bize her ogun kahvaltilikk :60:
Her yer paris der gibim oldu :60:
Ben yemek yapmayi canim istemediginde kahvaltilik hazirlarim esime oda bi guzel yer :9:

Ay allahtan benim eşimde hiç demez bunu mu yicez diye...Sevdiği yiyecekler olsun sadece yeter onun dışında tadı,tuzu,pişip pişmediği önemli değil her türlü yer :9::9::9:

Hadi tozolll git camlarini sill :60:
Ben de gidiyomm namaz kilacam dua edicem corek otuna baslamayi unutma giz adetinin 2.ci gunu :34:

Ay allahtan benim eşimde hiç demez bunu mu yicez diye...Sevdiği yiyecekler olsun sadece yeter onun dışında tadı,tuzu,pişip pişmediği önemli değil her türlü yer :9::9::9:

Benim esim begenmezse yapamiyosun der o yuzden yaptigim seylerin tadina bakiyorum guzel olmamissa dolapta saklayip kendim yiyorum ona yar etmeden :60: :60:
sonra en cok sevdgi seylerden birini yapiom napiyim :9:

Oyyy yirim agzini nasi guzel konusuyo tursu diyemedi bi :9:
Bizimde olsa keske boyle :43:
INSALLAH canim cok tatli ama bayildim kiza :16:

Hadi tozolll git camlarini sill :60:
Ben de gidiyomm namaz kilacam dua edicem corek otuna baslamayi unutma giz adetinin 2.ci gunu :34:

onu soracaktimm kiz sana corek otunu aldimda onu ballami karistiracaz nasil yapcaz adetliykenmi yiycez :26:
ALLAH KABUL ETSIN:16:

INSALLAH canim cok tatli ama bayildim kiza :16:

onu soracaktimm kiz sana corek otunu aldimda onu ballami karistiracaz nasil yapcaz adetliykenmi yiycez :26:
ALLAH KABUL ETSIN:16:

Balla tarcinla karistirarak yiyolar ama corekotunu toz haline getirip yapiyolarmis onu bende toz halini bulamadim.. Bide toz halindekiler zararlimi oluyomus ne hemen tuketilmesi lazimmis,yani kendin cekip toz haline getirip tuketmelisin yada cektirilmis alsak azar azar burda baharatci yok ki istedigimi buluyum :26:
1 cay kasigi corek otunu cigne yut suyla o daha faydaliymis oyle soyledi birisi..
Allah yardimcimiz olsun insAllah:nazar:
Hadi optum cnm gorusuruz:16:

Adetin 2.ci gununden 12. ci gunune kadarmis

Son düzenleme:
Balla tarcinla karistirarak yiyolar ama corekotunu toz haline getirip yapiyolarmis onu bende toz halini bulamadim.. Bide toz halindekiler zararlimi oluyomus ne hemen tuketilmesi lazimmis,yani kendin cekip toz haline getirip tuketmelisin yada cektirilmis alsak azar azar burda baharatci yok ki istedigimi buluyum :26:
1 cay kasigi corek otunu cigne yut suyla o daha faydaliymis oyle soyledi birisi..
Allah yardimcimiz olsun insAllah:nazar:
Hadi optum cnm gorusuruz:16:

Adetin 2.ci gununden 12. ci gunune kadarmis

iyi yiyim bakalim balla karistirip yesemde bisey olmaz herhalde,hadi bende cikayim atvdeki programa takildim kac gundur ariyorlar kizi ankarada bulunur INSALLAH:16:

offf bitti camlar cok sükür bide odalarin tozunu aldimmiydi kalanini yarin yaparim :27:

selammm kizlar :3::3::3:ANIL yeni sezonda bir dizide oynayacakmis,dizilerden cok teklif gelmis anila :52::52:

Son düzenleme:
selamlarr:3:
demek anıla teklifler gelmiş haa :52:
ben hep eşime diyorum bu çocukta oyuncu yüzü var diye :6:
ben kendi kafamda onu bir dizye yerleştirmiştim zaten :9:
anılı hürremin oğlu mehmet yaptım :9:
hasanıda yine muhteşem yüzyılın kötü karakteri olarak tayin etimm :35::35::27:

Back
X