Survivor bitti sohbete devam

Evdeyim pek gidecek bir yer yok kimse yok daha dogrusu 3 5 arkadasim var onlarinda cocugu var olnla ilgileniyolar..
Esim gidince garip kaliyorum evde

canım yaa...
ne desen haklısın..
senin sıkılmasında kimin sıkılsın...:26:
kendimi koyuyorum sizin yerinize daha çok üzülüyorum...
ne zaman geliceksiniz tr ..
değişiklik olur senin için..

canım yaa...
ne desen haklısın..
senin sıkılmasında kimin sıkılsın...:26:
kendimi koyuyorum sizin yerinize daha çok üzülüyorum...
ne zaman geliceksiniz tr ..
değişiklik olur senin için..

Valla canim ben bu sene gelemicem izin yok ben tek gelmek istemiyorum esim kaliyo gozum arkada kaliyo orda burnumdan geliyo tatilim napiyo aceba diyerekten gecen sene oyle oldu..
Bebek istiyorum olsada can skntm gecse keske :44:
Allah bilir ne diyim napiyim elden ne geliyoki

ya senle ben ah komsu olsaydik keske ne guzel anlasirdik her konuda ayni duyguyu yasiyoruz

Rüzgar gülü hamilemisin kız yoksa neden tiksinti geldiki burnuna koktumu peki:26:

ya senle ben ah komsu olsaydik keske ne guzel anlasirdik her konuda ayni duyguyu yasiyoruz

Evet canimm guzel olurdu ben cogu kisiyle benziyorum kizz mesela bu topigin sahibine de cok benzerim cok yonden
kulaklari cinlasin tivicikinnn
Nasilsin hemsomm ?

evet haklısın canım...
ama sıkma canını lütfen bir gün gelicek sen buraya girmeye fırsat bulamıcaksın bebişle ilgilenmekten...

Bugün kalktım güzelce temizliğimi yaptım balkonlarımı yıkadım çamaşırlarımı astım ohh ne güzell
AY şimdide yemek yapmaya üşeniyorum

Rüzgar gülü hamilemisin kız yoksa neden tiksinti geldiki burnuna koktumu peki:26:

Canim bilmiyorum da umutlanmiyorum husranla sonuclanir diye.. Biraktim artik kendi haline arada geliyolar ama bana :44:
tiksindim agzima alinca oysaki ne istahla yapmistim. Yerken ustune ketcap skmstim sanki kanli bisey yiyomus gibi geldi böggg yiyemedim koktu evet :44:

Son düzenleme:
Sorma arkideşim sormaaa dünden beri yastayım zatennnnn
Enerji toplamam lazım o kadın geldimi gezdir beni diye baımın etini yiyor

heheee olsun kız napcan artık bişeycik olmaz benim ki tam karşımdaki caddede...

Son düzenleme:
Bu aralar ben bi tuhafim,hamilelikle bagdastirmiycam ama cunki degilimdir buyuk ihtimal.
Esim gece yatarken sirtini donuyo bana ben bana sirtini dondu sarilmiyo diye oturup agliyorum karanlikta. Oysaki beli agridigindan donuyo esim ben baska bahaneler bulup agliyorum herseye

Tamam ben tespiti koydum
Şaka bi yanada gülüm seni çok umutlandırmayayım yinede
SOnradan üzülmeni istemem kıyamam sana
Kız adetine ne kadar var söyle bakalım
Bide kasıklarım ağrıyo diyodun ya geçtimi

ayy kıyamam ben sana yaaa....
ağlama kız niye ağlıyon sende ona sırtını dön dicemde yapma öyle şeyler..
ben olsam eşimi uyutmam dön bana diye eli elime değmeden uyuyamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…