YouTube'daki şu videoya bir bakın:
Orası Kebapçı Mı? (Telefon Şakası) - YouTube
iPhone'umdan gönderildi
As hg canim..
Kizz izledim simdi telefondan haberlerden..
Bebek olmemis sukur. Ne cahil insanlarmis beee
ay onu bende takip ediyorum,
INSALLAH biran once bulunur ya her yerden ihbar geliyor :26:
kizda ne kadar guzel MASSALLAH
As hg canim..
evet ya çok uzuluyorum,birsürü telefon gelıyor nasıl hala yakalanmadılar,ve hergün aynı şeyi tekrar edip duruyor tvde serap hanım
annesi ne halde
hoşbulduk canım
evet ayni seyler uzerinde duruluyo nedense ihbardakiler programi izlememis oluo daha sonra tvde gorduklerinde gordum diyorlar olabilir tabi,
bide kamera kaydinda bir kiz vardi o mu degilmi derken o degilmis,ailesi o dedi ama ben bile tanimadigim kizi benzetemedim o kameradaki kiza babasi o benim kizim dedi:26:
birde bir kirmizi araba mevzusu donuyor bakalim sonuc ne cikacak...
evet hem cahil hem nasil pat diye dogmus o bebek :26:
Ben inanmıyorum o anda doğduğuna bence onceden doğdu kurtulmak istiyolardi belkide bebekten
Haberde göbek bağı kesilmişti yazıyor nasıl olabilirki, yada kız bilemedi bı anda hareketin etkisiyle düştü bebek, göbek bağida kopmustur belki ay sınır oldum yanındaki odunlarda bakmiyo hic neymiş diye
Kimin çocuğu , ne bu :26:
Canim ben iphonedan girdigim icin nete ;youtubea da buran giriyorum.baglantiyi paylasirken iphonedan gonderildi yaziyorr.....bilmem cakmasini makmasini canimm..sinir bozucuu amaaaortmenim neden videonun altinda iphonumdan gonderildi yaziyor :26:
he birde bu fakeymis gercek degil yani
Bi kiz yaninda 2 kisiyle yolda giderken aniden cocugu kaldirima doguruyor..
Cocuk yere dusuyor arkalarina bakiyolar ama hic yanina gitmedne geri yola devam ediyolar sonra polisler gelip aliyo bebegi
Yuh yaniiii ne insanlar var ya
Kaldırımda doğan bebekle ilgili hastaneden açıklama en son haber[/url]
Ben inanmıyorum o anda doğduğuna bence onceden doğdu kurtulmak istiyolardi belkide bebekten
Haberde göbek bağı kesilmişti yazıyor nasıl olabilirki, yada kız bilemedi bı anda hareketin etkisiyle düştü bebek, göbek bağida kopmustur belki ay sınır oldum yanındaki odunlarda bakmiyo hic neymiş diye
Canim ben iphonedan girdigim icin nete ;youtubea da buran giriyorum.baglantiyi paylasirken iphonedan gonderildi yaziyorr.....bilmem cakmasini makmasini canimm..sinir bozucuu amaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?