Survivor bitti sohbete devam

dün benimde aklimdan geciyordu ama simdi bende abarttigimi dusunuyorum dunki sinirle

Kiz normal yaptigim yemek ilk defa yapmiyorum ama sevmedi iste
herneyse kiz bu kadar buyutme babasi sonucta olsun eviniz ayri isiniz gucunuz ayri salla gitsin

Sadece erkekler değil bizlerde öyleyiz bazen günümüzde olmayız ya
Yada solundan mı kalktın derler hah o durum olmuş galiba senin eşine
Hee salladım gayrii ne yapayımm...

Hemen bi kavga olunca cocugum olmuyoda ondan kavga oluyo gibi dusunuyo insan bende oyleyim
Ama bosanalim demedim hic agziniza almayin la o kelimeyi

Hemen bi kavga olunca cocugum olmuyoda ondan kavga oluyo gibi dusunuyo insan bende oyleyim
Ama bosanalim demedim hic agziniza almayin la o kelimeyi

haklisin valla ama cocugum olmuyo ondan kavga oluo lafi bizde tam tersi esim oyle dusunuyo olabilir :26:

Mili milion mili mili millionn
Böyle bi şarkı var sevmedim ama dinlemek istiyorum devamlı

haklisin valla ama cocugum olmuyo ondan kavga oluo lafi bizde tam tersi esim oyle dusunuyo olabilir :26:

Ben bu konuda hiç kavga etmem ama ağzımdan pırttı valla olur arada böyle şeyler
AMannn tiwim sen bugünlerde niye bu kadar taktın bu konuya anlamadımkiii
Boşverr gülümm yaa daha yaşımız genç allah sağlık versin önümüzde uzun yıllar varr

ne bilem mervem ya esim izine gitmeyecek o zamanda muayne uzayacak filan diye stres oldum :26:

ne bilem mervem ya esim izine gitmeyecek o zamanda muayne uzayacak filan diye stres oldum :26:

Amaann boşver vakti saati vardır zaten bizler bilemiyoruz
Belkide hayırlı vakit değil
Ya bide şöyle bi eşin olsaydı çocuk isteyen sürekli senin başının etini yiyen
Anlayışsız bi eş olsaydı o zaman inan bana çok daha mutsuz biri olurdun
Vardır her şeyde bi hayır

merve bengü bengü diyordun bengü kaza yapmis korumasi ölmüs ALLAH RAHMET EYLESIN BENGUYEDE ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH(AMIN)

Kız ya benim eşim çocuksu biraz ya olgun biri olsaydı diyorum
Yaşı büyük olsaydı benden çocuk diye tuttursaydı ne yapardım o zaman
Sağolsun eşim bu konuda bana hiçbir şey demiyo

merve bengü bengü diyordun bengü kaza yapmis korumasi ölmüs ALLAH RAHMET EYLESIN BENGUYEDE ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH(AMIN)

Amin aminnn..
He kız bende öğlen tv de izledim valla üzüldüm
Arabanın haşatı çıkmış resmen allah şifa versin

[video=youtube;i4xzxH_835g]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=i4xzxH_835g&NR=1[/video]

Tiwiti belki sen üzülme diye eşin öyle söylüyodur yoksa istemeyen adam önlemini alır

haklisiniz kizlar her halimize binlerce sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…