Survivor bitti sohbete devam

Mercimekli köfte yap
Hani bi kere eşin demiş ya bu resmen kısır adını ne zmana köfteye çevirdin diye
hahahahaha diyoki adinida degistirmis hahahahaha
mercimekli kofteyi iyi yer
Yok kız onu bende sorarım hep hazırla dese hazırlamam ama bişey
Formalite icabıı yavrimm
Kız benim eşim 10 kilo aldı evlendikten sonra

yok ben hazirlarim...
bizimkide kurudu yaa dal gibi oldu

saclari dokuldu ama benim yuzumden degil gecende bi ortamda konusuoduk iste esim sacina bi ilac surmustu cogalsin die oda sacini doktu bundan bahsediyorduk,bende dedim valla bakin iste benim suucum degil filan gulmekten olduler

Herkese merhaba

Kızlar midem çooook bulanıyor dün gecden beri bulnatım var sabah dr. agittim ilaç verdi üşütmeye bağlı mide bulantısı olabaileceğini söyledi ama dr. dan memnun kalmadım hiç tahlil yapmadı yarın başka dr. agidicem ama şuan bu mide bulantım nasıl geçer.Emadur ilaç içtim ve nane limon işe yaramadı.Lütfen yardımmm.Yanı sıra baş ağrım ve halsizliğimde var...

Son düzenleme:
bıoxcını kullanmıştı demi eşin
Kız bende bıoblası kullanıyorum 3 aydır maşallah saçlarım bi gürleştiki
Kız genetiktir belki
Kayınbabanın felan saçı nasıl ki?
Gür mü onun saçları

Merhaba geçmiş olsun canım benim Allah şifa versin
Keşke bi kan tahlili yaptırsaydınız ne olur ne olmaz
Gebelik olabilir mi acaba:26:
Adetin geciktimi peki:?

evet ama bu doken bioxcin degil bioxcini daha sonradan kullandi sen nerden bilion la

kayinbabaminda dokulmus saclari ama onunki yasla alakali gerci cok yasli degil ama gencliginde cokmus saclari

Merhaba geçmiş olsun canım benim Allah şifa versin
Keşke bi kan tahlili yaptırsaydınız ne olur ne olmaz
Gebelik olabilir mi acaba:26:
Adetin geciktimi peki:?

Yok gebelikl olduğunu sanmam geçen aydan olsa idrar tahlili yaptım çıkardı.Bu ay ise daha yumurtlama günüm bile gelmedi hemde eşimin babası rahatsız olduğu için bu ay şüphelenmemei gerektirecek bir durum olmadı.

merhaba canim kac gundur bende merak ettim seni genelde sk sk gorurdum ya cok gecmis olsun,umarim kotu birsey yoktur hamile olma ihtimalin yokmu :26:belirtiler benziyor :44:

Ula anlatmıştın ya balık hafızalııı

balik hafizali oldugum dogru
dun firina ekmek attim mutfagin isiginida acik biraktim,
sonra geldim oturdum pcde muzik atiodum telefona kendi kendime dedim ya mutfagin isigini nie acik biraktim acaba,
sonra esim kalkti dio firinda ne var die anaa gittim yanmis ekmekler
esim dio bigun evle beraber yakacan bizi
bi kerede tost makinasinin fisini unuttumda 4 saat bos bos calismis ALLAHTAN BISEY OLMADI:18:

merhaba canim kac gundur bende merak ettim seni genelde sk sk gorurdum ya cok gecmis olsun,umarim kotu birsey yoktur hamile olma ihtimalin yokmu :26:belirtiler benziyor :44:

Merhaba canım.Sağolasın.Eşimin babasının durumu ağır onu bekledik bir haftadır geceleri başında bekliyorduk sanırım üşüttüm.Gebelik durumu olabileceğini sanmıyorum ama her ihtimale karşı idrarda gebelik testi yaptım negatif çıktı.Zaten bu ay yumurtlama günüm bile gelmedi.

Şuan terliyorum ama bir yandanda üşüyorum halsizlğim var ve aşırı derecede mide bulantısı.Gece daha fazlaydı bir dk .uyuyamadım.Bu gecede öyle olacak diye çok korkuyorum.

HahahahhaŞaşkın ördek sende Hayimin başka versiyonusun demekki
Kız Allah esirgemiş valla helede o tost makinası 4 saat açık kalmış yaa
Ayyy:18::18ikkat ett eee ekmekler ne oldu ya çöpe mi gitti kömürleşmiş bir şekilde

canim gecmis olsun simdi nasil babasi iyidir INSALLAH,gebelik durumu yoksa usutmussundur yorgunlukta var tabi dinlen biraz istersen adet tarihin gecmediyse idrarda cikmamasi normal her ihtimale karsi bir kan tahlili yaptirsan keske gerci bunu doktorda sormustur kesin gebelik suphesi varmi diye ama keske olsa ALLAH SIFASINI VERSIN INSALLAH

Sen çok kötü üşütmüşsün canım Eşinin babasınada Allah şifalar versin
Başka ilaç vermedi mi doktor emadur öyle çok çok etkili bi ilaç değil zaten
Bence başka doktora gitmen iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…