Iyim gözümm sen nassin bahiyimmm
Vay anasini benim esimde iyice kurudu cinali gibi olmasindan korktuydum son zamanlarda aldirdim geri
hahahahahaMercimekli köfte yap
Hani bi kere eşin demiş ya bu resmen kısır adını ne zmana köfteye çevirdin diye
Yok kız onu bende sorarım hep hazırla dese hazırlamam ama bişey
Formalite icabıı yavrimm
Kız benim eşim 10 kilo aldı evlendikten sonra
Sigarayı bıraktı galiba ondan aldı kiloyu
Ama ben soranlara benim harika leziz yemeklerimden kaynaklandığını söylüyorum
Sigarayı bıraktı galiba ondan aldı kiloyu
Ama ben soranlara benim harika leziz yemeklerimden kaynaklandığını söylüyorum
bıoxcını kullanmıştı demi eşinhahahahahadiyoki adinida degistirmis hahahahaha
mercimekli kofteyi iyi yer
yok ben hazirlarim...
bizimkide kurudu yaa dal gibi oldu
saclari dokuldu ama benim yuzumden degil gecende bi ortamda konusuoduk iste esim sacina bi ilac surmustu cogalsin die oda sacini doktu bundan bahsediyorduk,bende dedim valla bakin iste benim suucum degil filan gulmekten olduler
Herkese merhaba
Kızlar midem çooook bulanıyor dün gecden beri bulnatım var sabah dr. agittim ilaç verdi üşütmeye bağlı mide bulantısı olabaileceğini söyledi ama dr. dan memnun kalmadım hiç tahlil yapmadı yarın başka dr. agidicem ama şuan bu mide bulantım nasıl geçer.Emadur ilaç içtim ve nane limon işe yaramadı.Lütfen yardımmm.Yanı sıra baş ağrım ve halsizliğimde var...
bıoxcını kullanmıştı demi eşin
Kız bende bıoblası kullanıyorum 3 aydır maşallah saçlarım bi gürleştiki
Kız genetiktir belki
Kayınbabanın felan saçı nasıl ki?
Gür mü onun saçları
evet ama bu doken bioxcin degil bioxcini daha sonradan kullandi sen nerden bilion la
kayinbabaminda dokulmus saclari ama onunki yasla alakali gerci cok yasli degil ama gencliginde cokmus saclari
Merhaba geçmiş olsun canım benim Allah şifa versin
Keşke bi kan tahlili yaptırsaydınız ne olur ne olmaz
Gebelik olabilir mi acaba:26:
Adetin geciktimi peki:?
Herkese merhaba
Kızlar midem çooook bulanıyor dün gecden beri bulnatım var sabah dr. agittim ilaç verdi üşütmeye bağlı mide bulantısı olabaileceğini söyledi ama dr. dan memnun kalmadım hiç tahlil yapmadı yarın başka dr. agidicem ama şuan bu mide bulantım nasıl geçer.Emadur ilaç içtim ve nane limon işe yaramadı.Lütfen yardımmm.Yanı sıra baş ağrım ve halsizliğimde var...
Ula anlatmıştın ya balık hafızalııı
merhaba canim kac gundur bende merak ettim seni genelde sk sk gorurdum ya cok gecmis olsun,umarim kotu birsey yoktur hamile olma ihtimalin yokmu :26:belirtiler benziyor :44:
balik hafizali oldugum dogru
dun firina ekmek attim mutfagin isiginida acik biraktim,
sonra geldim oturdum pcde muzik atiodum telefona kendi kendime dedim ya mutfagin isigini nie acik biraktim acaba,
sonra esim kalkti dio firinda ne var die anaa gittim yanmis ekmekler
esim dio bigun evle beraber yakacan bizi
bi kerede tost makinasinin fisini unuttumda 4 saat bos bos calismis ALLAHTAN BISEY OLMADI:18:
Merhaba canım.Sağolasın.Eşimin babasının durumu ağır onu bekledik bir haftadır geceleri başında bekliyorduk sanırım üşüttüm.Gebelik durumu olabileceğini sanmıyorum ama her ihtimale karşı idrarda gebelik testi yaptım negatif çıktı.Zaten bu ay yumurtlama günüm bile gelmedi.
Şuan terliyorum ama bir yandanda üşüyorum halsizlğim var ve aşırı derecede mide bulantısı.Gece daha fazlaydı bir dk .uyuyamadım.Bu gecede öyle olacak diye çok korkuyorum.
Merhaba canım.Sağolasın.Eşimin babasının durumu ağır onu bekledik bir haftadır geceleri başında bekliyorduk sanırım üşüttüm.Gebelik durumu olabileceğini sanmıyorum ama her ihtimale karşı idrarda gebelik testi yaptım negatif çıktı.Zaten bu ay yumurtlama günüm bile gelmedi.
Şuan terliyorum ama bir yandanda üşüyorum halsizlğim var ve aşırı derecede mide bulantısı.Gece daha fazlaydı bir dk .uyuyamadım.Bu gecede öyle olacak diye çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?