• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

begüme yol görünmüştür arkadaşlar. üzüldüm çünkü çok başarılıydı ama bu bir yarışma ve elenerek finale çıkılıyor. ama eminim ki begün bu yarışma ile kalmaz zaten mankenmiş acunda elinden tutar başarılı projelerde yeralabilir. özge ulusoy gerçeğinde olduğu gibi...

begüme yol görünmüştür arkadaşlar. üzüldüm çünkü çok başarılıydı ama bu bir yarışma ve elenerek finale çıkılıyor. ama eminim ki begün bu yarışma ile kalmaz zaten mankenmiş acunda elinden tutar başarılı projelerde yeralabilir. özge ulusoy gerçeğinde olduğu gibi...

kiza yol gosterdin hemen:52::52:

deme ya ben ilk baslarda hayim hemen elenir diye dusunuyordum,
simdi anil kazanmassa hayim kazansin diyorum,
ilk baslarda gicik oluyordum ama simdi seviyorum yani:52:

Hatırlıyorum :1:
Konuşmasına falan sinir oluyosun :52:
Objektif olmak gerekirse haketmiyor son 4'ü yada 5'i
Efendiliğine bişey demek yok ama

deme ya ben ilk baslarda hayim hemen elenir diye dusunuyordum,
simdi anil kazanmassa hayim kazansin diyorum,
ilk baslarda gicik oluyordum ama simdi seviyorum yani:52:

Hatırlıyorum :1:
Konuşmasına falan sinir oluyosun :52:
Objektif olmak gerekirse haketmiyor son 4'ü yada 5'i
Efendiliğine bişey demek yok ama

Denge problemi var :1:
Bi hafta çok başarılıydı kaldı ama devam edemedi
Aslında hafıza oyunlarında iyi ama o tür oyunlar pek olmuyo

hizlii cok hizli ama iste dedigin gibi denge problemi var tahtalarin uzerinde yuruyemiyo
sansina butun oyunlarda denge oyunu:52::52::52::52:

Bu yarışmada bir merveden birde begümden tiksinti geldi bana.Survıvor'ı survıvor gibi yaşıyan tek kişi kendisinden hoşlaşmasamda hasandır.Anıl yerim ben onu :) anıl sevenlerdenim...

ya nebileyim gerçekten çok iyi bir insandı giderken yaptığı veda konuşmasında da ne kadar naif ve güzel bir kalbinin olduğunu belli etti. dünya sürekli bir yarışma hali ve sen hep böyle oldukça kazanaksın hayim.. asla üzülşme.. kalbin temiz kimseyi dinin dili ve ırkı için yargılamayan bizler seni kalbize kazıdık buna emin ol..bu güne kadar hayim ne kameralara ne kızlara oynadı nede ada içinde ikili oynadı kimseden bir beklentisi olmaan yarıştı mücadele etti. seni çok takdir ediyor ve seviyorum...

Back
X