selammmmben geldim kimler vaaaaaar
yok ya bir yanlislik var2009 da ben merak edip arastirdim birazbana da sacma geldi de annem magazin programinda gormus inanmakta bayagi zorlandim. bisey olsa belli olurdu cunku.
niye sevmiyosun:18: ben ilk baslarda izlemiyodum ama almeda'yi hic sevmiyodum ben gitti kurtuldumbegum'e bayiliyorum nedense feministligin de etkisi olabilir tek kiz kaldi ve cok iyi gidiyo
konuşmalarınıza fransızım şu ana..
ne işim var benim bu topikte yawww
surviver neymiş hiç alakam yok:26:
olmasında
ay merve kusura bakma yarildimm ya
selpakla cevizin hasi burda deseydiniz bide hah getiririm gibi birsey demis ya aaa,
cimriler herhalde ordan buraya selpakmi gelir bide el degilsinizki biri oglu biri gelini,
hadi getirmedi bari ordan birseyler alsin,
simdi soracam maddi anlamda yardim ediyorlarmi diye kesin daha onlar para istiyordur sizden
Hahhaha teksas haha
Şükür canım.
Dr kalkmaman lazımdı ama kalmışsın yapcak bişey yok dedi
Hahah bide dr demiştiki bez bağlayın altına
Öbür dr sordum olurmu yaa gencecik adam psikolojisi bozulur
2 kişi kalçasından destek versin öle yapsın dedi :26:
Öyle daha çok bozulmazmı dedim.
bu dr da dedim bugün bez bağlamadık banyoda yaptık biz yarasıda ileşti
aferim size iyiki yasak dedik dedi
yarın görcez sonuçları..
Yok gı adetliyim ne hamilesi ahh ahh nerde hem eşim yatıyo gıı nasıl see etseydik
He olaylar oldu ama ufak ben de bi an sinir patlaması oldu 3 kez üstümü değiştim bişe beğenemedim sonra gömlek giymiştim tuttum düğmeleri kopardım yırttım bagırdım baya ağladım eşim kaçtı gece geldi o sinirlendirdi beni
selammmm
yok ya bir yanlislik varbegum miss turkey olsa haberimiz olurdu
kiz nerdesin dun yirttim burdan kendimi gelmedin mesaj kutunda doluydu
selammmm
yok ya bir yanlislik varbegum miss turkey olsa haberimiz olurdu
kiz nerdesin dun yirttim burdan kendimi gelmedin mesaj kutunda doluydu
kiz cinnetmi getirdin hasta adami evden kacirmissin,
yok artik altinimi baglayin dedi o kadar kotumu durum
sanki cocuktan bahsetmissiniz doktora banyomuzuda yaptik
senin oraya teksas diyorum ben artik
kiz nie bu kadar gerginsin adetten herhalde,
bende olacam bende gerginim,
esinin sonuclari iyi cikar INSALLAH
ben olsam ne gezdirirm ne hizmet ederim fotograf makinesi kadar kiymetim yoksa..Yarıl bacım tarıl ne yapayım benim kaderim bu
Kız selpakların üstünde carrefour yazıyodu ordan almış bide ucuz yani
Yok kız daha benden neler bekliyo neler hediyeler bekliyo
Şal ör dedi ördüm zor bi şaldı bide bide bana bluz al dedi 2 tanede bluz aldım aman başkada bişey almam
O bana ne getiriyo kız bizi saf yerine koyuyo işte
Evimi otel olarak kullanıyo benide hizmetçi oohh daha nee gezdiriyorum bide onu
kiz burda sadece survivor degil herseyi konusuoz gel yani rahat oltanımadığım arkadaşlarad kocman bir selam çakıyorum..
bem surviver izlemeynbiri olarak..
arada takılıyom bu topike işte
merve ve tvty den yüz buluyom
İLK AMELİYATTA KÖTÜYDÜ CANIM TABİ KALMADIKİ 15 GÜN ÇORBASINI YEMEĞİNİ BEN EDİRİYODUM ÇİSİNİ TUVALETİNİ BEN YAPTIRIYODUM ÖRDEK SÜNGÜ sİLİYODUM SABUNLU SUYLA DURULUYODUM PANSUMANINI YAPIYODUM 2 GÜNDE Bİ ÇARŞAF DEĞİŞİYODUM YARASI MİKROP KAPMASIN DİE
KÖTÜYDÜ DURUMU YANİİ İYİLEŞTİ ŞÜKÜR DR ŞAŞIRDI CANIM KALKMASINA BANYO YAPMASINA BEN YIKIYORUM GERÇİ KORSESİ VAR ONUNLA YÜRÜYEBİLİYO ANCA BANYODA ELLERİNİ YASLIYO DUVARA..
aDETİMİN SON GÜNLERİYDİ ASLINDA YA CİNNET GEÇİRDİM Bİ AN İSTEM DIŞI BALKONA ATTIM KENDİMİ
EŞİMDE KÜSTÜ LAN DESTEK OLCAGINA KÜSÜYOSUN DİE ONA BAGIRDIM FENA ODA KAÇTI EVDEN.
Ya herkese kızıyorum insanlar tuhaf içime atıyorum hep sonra birikince en ufak şeyde patlıyorum.
tanımadığım arkadaşlarad kocman bir selam çakıyorum..
bem surviver izlemeynbiri olarak..
arada takılıyom bu topike işte
merve ve tvty den yüz buluyom
İLK AMELİYATTA KÖTÜYDÜ CANIM TABİ KALMADIKİ 15 GÜN ÇORBASINI YEMEĞİNİ BEN EDİRİYODUM ÇİSİNİ TUVALETİNİ BEN YAPTIRIYODUM ÖRDEK SÜNGÜ sİLİYODUM SABUNLU SUYLA DURULUYODUM PANSUMANINI YAPIYODUM 2 GÜNDE Bİ ÇARŞAF DEĞİŞİYODUM YARASI MİKROP KAPMASIN DİE
KÖTÜYDÜ DURUMU YANİİ İYİLEŞTİ ŞÜKÜR DR ŞAŞIRDI CANIM KALKMASINA BANYO YAPMASINA BEN YIKIYORUM GERÇİ KORSESİ VAR ONUNLA YÜRÜYEBİLİYO ANCA BANYODA ELLERİNİ YASLIYO DUVARA..
aDETİMİN SON GÜNLERİYDİ ASLINDA YA CİNNET GEÇİRDİM Bİ AN İSTEM DIŞI BALKONA ATTIM KENDİMİ
EŞİMDE KÜSTÜ LAN DESTEK OLCAGINA KÜSÜYOSUN DİE ONA BAGIRDIM FENA ODA KAÇTI EVDEN.
Ya herkese kızıyorum insanlar tuhaf içime atıyorum hep sonra birikince en ufak şeyde patlıyorum.
hoşbulduk geçmişolsun..
kim hasta acaba..
rabbim şifa versin aminnnnnnnn
A.SELAM :13: Hoşgeldin..
begüm 2009 da finalistlerin arasindaymis 1.oldugu yazmiyor finalistmis,
kibrista 2.olmus ve hande yenerin klibinde oynamis :26:
Yarıl bacım tarıl ne yapayım benim kaderim bu
Kız selpakların üstünde carrefour yazıyodu ordan almış bide ucuz yani
Yok kız daha benden neler bekliyo neler hediyeler bekliyo
Şal ör dedi ördüm zor bi şaldı bide bide bana bluz al dedi 2 tanede bluz aldım aman başkada bişey almam
O bana ne getiriyo kız bizi saf yerine koyuyo işte
Evimi otel olarak kullanıyo benide hizmetçi oohh daha nee gezdiriyorum bide onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?