• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

Bu fotoğraflar bencede bilgisayarda yapılmış.İki fotoğraf peşpeşe bile çekilse pozlar bu kadar aynı olamaz.İki resimde aynı aslında ikinci resimin üzerinde oynama yapılmış.

selamm nasilsin canim iyimisin ne oldu gectimi bulantilar :26:

iyi olmanaa sevindim canim bende iyiyimm regl olmadim daha olacam bi turlu olamadim onun gerginligi var herhalde bunyemde boyle bi buruk skntiliiyim:15:

gel gel ozletme kendini :16:

İnşalalh olmazsın ve hamilesindir.Ama gecikme sıcaklardanda olabilir:26:Benim hgecen ay 15 gün gecikmem oldu ve adet oldum

iyi olmanaa sevindim canim bende iyiyimm regl olmadim daha olacam bi turlu olamadim onun gerginligi var herhalde bunyemde boyle bi buruk skntiliiyim:15:

gel gel ozletme kendini :16:

İnşalalh olmazsın ve hamilesindir.Ama gecikme sıcaklardanda olabilir:26:Benim hgecen ay 15 gün gecikmem oldu ve adet oldum

hayirlisi canim benimde daha onceden 10 gunluk bi gecikme oldu yabanci degilim bu gecikmelere :1:
Tweety kız uyarı mı aldın :44:

evet aldimm ama niye aldim bilmem yani herkes konu disi yapmisti orda gerci cogu uyari almis ama :44::44:

ya topikte kimseler yok ruzgargulu merve nerelerdesiniz :26:

hayirlisi canim benimde daha onceden 10 gunluk bi gecikme oldu yabanci degilim bu gecikmelere :1:

evet aldimm ama niye aldim bilmem yani herkes konu disi yapmisti orda gerci cogu uyari almis ama :44::44:

ya topikte kimseler yok ruzgargulu merve nerelerdesiniz :26:

Geçmiş olsun,bende gece gördüm konudaki uyarıyı senide orda görünce bi sorayım dedim
Konudışı mesajdan olabilir belki :44:

aynen adim cikmis 9`a :9::9::9::9:

aa yarin sinavmi var ne sinavi ALLAH ZIHIN ACIKLIGI VERSIN GONLUNE GORE VERSIN INSALLAH(AMIN):16:

Of ,kafam şimdiden uçmuş benim ya yarın değil cumartesi :1:
Şimdiden mala bağladım,tırsıyorumda hafiften
Duaların için çook teşekür ederim :16:
Merve falan gelirse göremezsem ondan da dua ister misin benim için
Bol bol dua gönderin bana zira ihtiyacım olacak :14:

Of ,kafam şimdiden uçmuş benim ya yarın değil cumartesi :1:
Şimdiden mala bağladım,tırsıyorumda hafiften
Duaların için çook teşekür ederim :16:
Merve falan gelirse göremezsem ondan da dua ister misin benim için
Bol bol dua gönderin bana zira ihtiyacım olacak :14:

gorursem soylerim tabi...sende buraya kocaman yaz gorenler olursa dua etsinler senin icin INSALLAH emeklerinin karsiligini alirsin canim:16:

merveeeeeeee daha simdi aklimdan sen geciyordun dedim bu kizin kaynanasi geldi herhalde diye :9:

Kız kaç günden beri giremiyodum çatlayacaktım valla
Az önce bi konuya yorum yazmışsın onı okuyodum :):)
Hee geldi gelmezmiiii hiççç:5:
Dün geldiii

Back
X