Bacım bizede dua ette tez vakitte hayırlısıyla anne olalım tiwik gül bide ben
Allah kabul etsin ibadetini
ben de çıkıyorum az,karnımızı doyuralım :) sonra ben de azıcık şu mübarek günde yasin okuyayım görüşürüz
Allah herkesin gönlüne versin; sağlık isteyene sağlık,bebek isteyene bebek,iş isteyene iş amin
Bacım bizede dua ette tez vakitte hayırlısıyla anne olalım tiwik gül bide ben
Allah kabul etsin ibadetini
Ahh keske,yagiyo tabi icim karardi ne zaman disari ekmek almaya ciksam ben yoldayken bastirir hep yagmurAh canım yaa yağmurda yağıyomu peki?
Buraya gel anam buraya gel pişersin
Gülüm bizimkiler 10 güne felan yola çıkarlar
Arabayla gelecekler sende atla gel kız bi köşeye sıkışırım fazla yer kaplamam dersin
Ahh keske,yagiyo tabi icim karardi ne zaman disari ekmek almaya ciksam ben yoldayken bastirir hep yagmurEsimde guler hepmi yakalanirsin diye ben iceri girince de kesilir
Tamam adresi ver yollarini kesicem,hangi yoldan gidiceklermis bakiyim da
HeheSendekide şans yani ah canımm
Yok kız benim burdan bi telefon açmam yeterli hepsi emrimdeler ben ne dersem o olur bu ailede
Yalannnn
Avatarin degismis bende kim bu kizcagiz diyordum az dahaben burdayım...mervem
ben burdayım...mervem
Kendine ozguvenine hastayim
Avatarin degismis bende kim bu kizcagiz diyordum az daha
Ayni bennAnam bne interneti tarife bakmak için açtım
Yine kendimi kk'da buldum ne olacak benim bu halim
Ay kuzum benim bende cok seviyorum eiffeli onun disinda bi akc yeri disinda o kadar hayldeki gibi ask sehri deil kizzhayalimde ki yerin avatarını koyayım dedim...
orda olmak vardı gülüm...
Ben gidiyim de bi ekmek aliyim insAllah yagmur bastirmaz,ama eminim ki yagacak ben cikinca kesin yagiyo
Az oncede Yasin okudum dua ettim,Allahim hayirli olana gonullerimizi razi eylesin en guzel dua bu iste degil mi
Gelince mercimek koftesiyle yayla corbasi yapcam daha,topik actim yemek tarifleri oraya buldukca ekliom guzel tarifleri,borek tarifi yazcam gelince
Gidiom simcik
ve aleykum selam tatlım...
çok şükür,iyi diyelim iyi olsun...
az önce tost ve ayran almış eşim ayranın hepsi üstüme döküldü...
sen nasılsın canım..?
Selamunaleyküm bebeğim
Cuman mübarek olsun
Nasılsın iyimisin dünden beri?
Ayni benn
Ay kuzum benim bende cok seviyorum eiffeli onun disinda bi akc yeri disinda o kadar hayldeki gibi ask sehri deil kizz
Haydin gittim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?