• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

hemi de ne pis ne pis :60:
tapusu var mı tapusu :60:

var tabi noter.de şimdi onay bekliyoo :60:

kızlar nasılsınız iyi sohbetler survivoru bende izliyorum favorim Cevher , Hasan ve Nihat hepside birbirinden düzgün kalite adamlar Allah sahiplerine bağışlasın :kkk:

selam canım iyiyz sen nasılsın :) amin canım yaa nihat ne yakışıklı dimi :):34:
geldim ben:52:
isteyen gelir..canımm bekleriz:9:

topiğin adı çatlaklar ile sohbet :60:

sabahtan beri kaç senaryo yazdık,çene bol tabi:9:

hehe :DDD valla canım :DDD çatlaklar ile sohbet mi olsun 4 köşe tımarhanesi mi olsun ? :)
:9:

hehe :DDD valla canım :DDD çatlaklar ile sohbet mi olsun 4 köşe tımarhanesi mi olsun ? :)

çatlaklar tımarhanesimi olsa nee:9::9:

e aç gari o zaman artık ,kafamın tasını attırma :60:
bence isim 2 numero olsun pleeeease :60:

ne demeli ozmnsaa:emir_bebek::emir_bebek:

düşünelim canım

ben hergün kk ya giriyoru burdayım..sizlerde burdamısınız hep ona göre açalım ben varım..güzel bir adda bulur geyik sohbeti bölümüne açarız kızlar..

incimnaz iyiyz sen nasılsın hoşgeldin:1:

düşünelim canım

ben hergün kk ya giriyoru burdayım..sizlerde burdamısınız hep ona göre açalım ben varım..güzel bir adda bulur geyik sohbeti bölümüne açarız kızlar..

bende hep burdayım hele iş arkadasım doğum iznini çıktıktn snra sıkıntıdn patlrm bu cok iyi olckk:9::9:

tamam çatlaklar tımarhanesi olsun o zaman :DDDDDDDDDD

tımarhanemi delimiyiz kız biz:9::9:

buldum buldum:52::52: '' çatlaklar adası'' nede olsa survıvor da tanıştık:60::60: dimi ama:9::9: onun taşıdıgı birşey olmalı..

düşünelim canım

ben de giriyorum canım :) ama akşamları daha çok uyuor girmek bana bugün deliliğe vurdum gündüz de girdim :60:

bende hep burdayım hele iş arkadasım doğum iznini çıktıktn snra sıkıntıdn patlrm bu cok iyi olckk:9::9:

tamam o zaman anlaştık..:13:

topiği açtıgımıza değsin yanlız kalmasın topik.zaten katılanlarda olur:24:

tımarhanemi delimiyiz kız biz:9::9:

buldum buldum:52::52: '' çatlaklar adası'' nede olsa survıvor da tanıştık:60::60: dimi ama:9::9: onun taşıdıgı birşey olmalı..

:17::17: bak bu da güzel haa :60: doğru dedin ne de olsa burda tanıştık :D açayım mı kızlar topiği ???????? çatlaklar adası

ben de giriyorum canım :) ama akşamları daha çok uyuor girmek bana bugün deliliğe vurdum gündüz de girdim :60:

yaa olmaz öyle benim mesaimde sabah 9 akşam 7 burdayım..

çatlaklar adası olursa ..survıvor da tanıştık gbi birşeyler yazarız:9:

kızlar açıyorum ama son bir kez soruyorum adı çatlaklar adası mı :DDDDDDDD delikız numero falan diyo ama :DDDDDDD :60:

Back
X